Kudüs davamız!

Şehid Ali Haydar Bengi Derneği (HAY-DER) ile Davet ve Kardeşlik Vakfı Diyarbakır Şubesince Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen "Mavi Marmara Şehitleri ve Kudüs Davamız" konferansı düzenledi.

Haberler 22.05.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Filistin slami Direni Hareketi Hamas D likiler Sorumlusu Usame Hamdan, Gazze ve Filistin asla siyonist igalcilere teslim edilmeyecek. Sadece bir topran ve rkn davas olmayacak, bütün ümmetin davas olacak ekilde herkesin sahiplenilmesi gerekir. dedi.

Hamdan, ehid Ali Haydar Bengi Dernei (HAY-DER) ile Davet ve Kardelik Vakf Diyarbakr ubesince Büyükehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen Mavi Marmara ehitleri ve Kudüs Davamz programnda yapt konumada, Filistin davasn kararl ekilde sürdüreceklerini söyledi.

MESCD- AKSANIN ÖZGÜRLÜÜ

Gazze mücahitlerinin canlar pahasna Mescid-i Aksann özgürlüü için mücadele verdiini dile getiren Hamdan, öyle konutu:

Gazze ve Filistin asla siyonist igalcilere teslim edilmeyecek. Sadece bir topran ve rkn davas olmayacak, bütün ümmetin davas olacak ekilde herkesin sahiplenilmesi gerekir. Filistindeki kardeleriniz kadnlar, çocuklar, yallar, mücahitler hepsi Allahn izniyle büyük bir direni göstererek bu davann asla terk edilmeyeceini ve slam ümmetinin onurunu temsil eden bu davann yalnz kalmayacan slam alemine haykrmaktadrlar.

Hapishanede aç ve susuz ekilde direni eylemleri gerçekletirildiine vurgu yapan Hamdan, Bütün Müslümanlarn siyonist srailin hapishanelerinden çkmalarn hedefliyor ve bunun için ellerinden gelen bütün gayreti ve azmi ortaya koyuyorlar. çok yakn zamanda Mescid-i Aksann kaplarn çalarak oraya hep birlikte slam ümmetinin fatihi olarak gireceimizi sizlere müjde olarak iletmek isterim. dedi. Etkinlie l Müftüsü Burhan liyen de katld.

Ana Sayfaya Git