Külünk; Darbe olsaydı Katliam yapacaktılar!

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk "15 Temmuz gecesi darbeciler başarılı olsaydı FETÖ ve PKK, birlikte Doğu ve Güneydoğu'da katliam yapacaktı"

Haberler 05.12.2016 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti stanbul Milletvekili Metin Külünk, 15 Temmuz gecesi darbeciler baarl olsayd FETÖ ve PKK, birlikte Dou ve Güneydouda katliam yapacakt dedi.

Yeniehir ilçesindeki Cahit Stk Taranc Kültür Merkezinde Erdemliler Hareketinin düzenledii 15 Temmuz ve Devletin Yeniden Yaplanmas konferansnda konuan Külünk, Fetullahç Terör Örgütü FETÖ ve terör örgütü PKKnn halka kar haince ortak hareket ettiini söyledi.

Darbe giriiminde bulunanlarn halk hedef aldn belirten Külünk, unlar kaydetti:

EER DARBE OLMU OLSAYDI

15 Temmuz gecesi darbeciler baarl olsayd FETÖ ve PKK, birlikte Dou ve Güneydouda katliam yapacakt. PKK ile FETÖnün bu bölgede yapmak istedii arasnda hiçbir fark yoktur. 15 Temmuzu planlayanlar halk düman, vatan hainidir. Onlar halkn iradesini hedef almak istedi ama Türk ve Kürt bir olarak darbecilere cevabn verdi. Terör örgütü PKK ve FETÖ halk dümandr.

DBPli belediyelere halka hizmet götürmedii için tepki gösteren Külünk, öyle konutu:

HALKA HZMET VERMYORLAR

Sandn sana verdii yetkiyi, devleti çökertmek için bir araç haline getirmeye kalkarsan, devlet buna eyvallah etmez. Bunlar kanalizasyon haritalarn terör örgütüne vermekten vatandaa hizmet etmeye frsat bulamad. u anda belediye bakan olarak görevlendirilenler ise ehirlerin problemlerine dokunarak onlar çözme gayrete içerisindedir.

HDP milletvekillerinin TBMMde her sözü özgürce söyleyebildiini iaret Külünk, Parlamento kürsüsünde u anda yaplan tartmalar 20 yl evvel olsayd, Türkiyede darbe olurdu. Ama u anda her ey rahatlkla konuulabiliyor. dedi.

CHP ATATÜRKÜN çZGSNDE DEL

Anamuhalefet partisini de eletiren Külünk, CHP mandacdr, Atatürkün çizgisinde da deildir. ifadesini kulland.

Etkinlikte, 15 Temmuz darbe giriimi gecesi yaananlar ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann seslendirdii iirler sinevizyonla gösterildi. Bu srada salonda duygusal anlar yaand.

Programa, çileri Bakanlnca Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla da katld.

Ana Sayfaya Git