Kur'an kursuna kermes desteği!

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Sur ilçesinde yer alan Gençlik Merkezi, Kuran Kursu ve kermes ziyaretlerinde bulundu.

Haberler 12.10.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekimi Hasan Basri Güzelolunun ei Aye Güzel Olu, Sur lçe Müftülüü bünyesinde faaliyet gösteren Ahsen Kz Kuran Kursu, Drül slam lim ve Gençlik Merkezi ile geliri kuran kurslarnda örenim gören kzlarn eitimine harcanacak kermese destek ziyaretinde bulundu.

KRUAN KURSU

Güzeloluna Sur Kaymakamnn ei Meryem çiftçi, l Müftüsünün ei Esra Karabayr, Sur ilçe müftüsünün ei Gülen Fakirullah, Sur müftülük müdürünün ei Mücahide Elif Özdemir, Vaize Yldz Aslan, Kuran kursu öreticisi Emine Ba, ehit ei Zeynep Ylmaz katld. Sur ilçe Müftüsü Sayn smail Fakirullah Güzeloluna elik etti.

KIZLARIN ETM

Güzelolu ve beraberindekiler, Kuran Kursunda örenim gören örencilerle yakndan ilgilendi. Kursun çalmalar ile ilgili bilgi alan Güzelolu, daha sonra örenciler tarafndan okunan ilahileri dinledi. Kuran Kursu ziyaretinin ardndan Drül slam lim ve Gençlik Merkezine geçen Güzelolu, burada da bir süre görevlilerle görütükten sonra Sur lçe Müftülüü önünde açlan ve geliri kuran kurslarnda örenim gören kzlarn eitimine harcanacak kermesi ziyaret etti. Kermeste görevli genç kzlarla sohbet eden Aye Güzelolu, daha sonra Sur ilçe müftülüüne geçti.

Ana Sayfaya Git