'Kutuplaştırılıyoruz'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''Kutuplaştırılıyoruz. Kutuplaştırılmaktan medet umuyoruz. Artık Türkiye halkı huzuruna çıkıp doğru ile yanlış müzakeresini yapmaya takatimiz kalmamış." dedi.

Haberler 12.02.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karamollaolu, Adyaman Belediyesi Konferans Salonunda partisinin il bakanlnn 4. olaan kongresinde yapt konumada, son zamanlarda endie verici ve üzücü hadiselerle kar karya olduklarn söyledi.

Snr güvenliinin salanabilmesi için yaplan Zeytin Dal Harekatnda, ehitlerin saysnn artmasnn kendilerini üzdüü belirten Karamollaolu, Vatan için ehit düen askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine ba sal ve sabrlar diler, bütün milletimize ise ba sal temennisinde bulunuyorum. Cenab Allah, bu harekat en ksa sürede, en az zayiatla neticesini almay nasip etsin. diye konutu.

Snrda birtakm hadiselerin meydana geldiinden bahseden Karamollaolu, öyle konutu:

KUTUPLAMADAN VAZGEçLMEL

Suriye hadiseleri balarken orada Rusyann olduunun farknda deildik. Suriye hadiseleri balarken Suriyede rann da olabilecei dikkate almamtk. Suriye hadiseleri balarken sadece ve sadece o zamanki Amerikann bakannn artk Esad yürüyen bir cesettir demesiyle gaza geldik ve Suriyeyi bugünkü hale getiren d politikay tatbikata koyduk. Bugün bamza gelen sknt o zaman yaplan yanllklardan geldi, bunu unutmayalm. Gerçekleri görmezsek problemleri çözemeyiz. Biz gerçekçi olmak mecburiyetindeyiz. Özellikle de iktidarlar gerçekçi olmak mecburiyetinde, iktidarlarn ellerinde güç var. Verdikleri karar icra etme imkanna sahipler.

Karamollaolu, ülkenin kutuplatrldn öne sürerek, unlar kaydetti:

Kutuplatrlmaktan medet umuyoruz. Artk Türkiye halk huzuruna çkp doru ile yanl müzakeresini yapmaya takatimiz kalmam. Bunu özellikle iktidar için söylüyorum. Elbette iktidarda bulunan arkadalarmz bizim geçmite beraber çaltmz arkadalar. Biz bunlar söylerken kendilerini incitmek, kendilerini toplum nezdinde madur duruma düürmek için deil. Temelde gerçekleri görsünler, ona göre politika takip etsinler diye söylüyoruz. Dost ac söyler. Onun için iktidarlarn her zaman hem kendi içlerinde hem de ülke safn da kendilerine yaplan ikazlar mutlaka dikkate alarak yeni politikalar oluturmalar, problemleri çözmek için olmaz ise olmazdr. Dinlemiyorsanz problemi çözemezsiniz.

Ana Sayfaya Git