Lice şehitleri!

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan 3 asker için uğurlama töreni düzenlendi. Törende şehitlerden Uzman çavuş Gökhan Bayram'ın operasyon sırasında cebinde taşıdığı ve arkadaşlarına "Şehit olursam bu bayrağı tabutumun üzerine örtün" dediği bayrak tabutunun üstüne konuldu.

Haberler 02.06.2017 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Licede ehit Jandarma Yüzba Fuat Ouzcan Müterek Birlik Operasyonunda PKKl teröristlerle çkan çatmada ehit olan Uzman çavular Selçuk Özer, Mustafa Sar ve Gökhan Bayram için 7inci Kolordu Komutanlnda uurlama töreni düzenlendi. Törene ehitlerin yaknlar ile Vali Hüseyin Aksoy, Ak Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, 7nci Kolordu Komutan Korgeneral Ali Sivri, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre askeri ve Emniyet mensuplar katld. çatmada ehit olan Jandarma Uzman çavular Selçuk Özer, Mustafa Sar ve Gökhan Bayramn naalarnn ambulanstan alnarak katafalka braklmasyla balad.

EHDN 1.5 YAINDAK KIZININ ALAMASI YÜREK BURKTU

Törende güçlükle ayakta duran ehit Jandarma Uzmançavu Selçuk Özerin ei Huriye Özeri yaknlar teselli etmeye çalrken, ehidin 1.5 yandaki kz Ayenin alamas yürek burktu. ehitlerin özgeçmilerinin okunduu törende ehit Jandarma Uzman çavu Selçuk Özerin 2014 ylnda, ehit Jandarma Uzman çavu Gökhan Bayramn 2013te, ehit Uzman Onba Mustafa Sarnn ise 2015 ylnda Diyarbakrda göreve balad belirtildi.

EHDN SON STE YERNE GETRLD

Uurlama törenine ehitler ile ayn çatmada yaralanan yaral arkadalar da katlrken, ehit Jandarma Uzman çavu Gökhan Bayramn son istei yerine getirildi. Operasyon srasnda arkadalarna cebinde tad bayra gösteren Bayramn ehit olursam bu bayra tabutumun üzerine koyun dedii ve istei üzerine cebindeki bayran tabutunun üzerine konulduu görüldü. Tören dualarn okunmasnn ardndan sona ererken, ehitler askeri helikopterle memleketlerine uurland. ehit Jandarma Uzman çavular Selçuk Özerin Konyada, Gökhan Bayramn Samsunda, Mustafa Sarnn ise Mersinde topraa verilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git