Lice’de hain pusu: 2 şehit

Lice ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda PKK'lı teröristlerin döşediği mayına basan 2 asker şehit düştü.

Haberler 02.08.2017 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Lice ilçesinde yürütülen operasyonda PKKl teröristlerin döedii mayna basan 2 asker ehit oldu.

Olay bu sabah Lice lçesi krsalnda meydana geldi. PKKl teröristler yola önceden döedikleri patlaycy, sabah operasyona giden birliklerin geçii srasnda infilak ettirdi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 asker ehit oldu. Bölgeye sevk edilen takviye birliklerle geni kapsaml operasyon balatld.

BNBAI VE UZMAN ONBAI EHT

Diyarbakr Valilii, bu sabah Lice lçesi krsalnda devam eden operasyona giderken PKKl teröristlerin tuzaklad el yapm patlaycy infilak ettirmesi sonucu Jandarma Binba Ümit çelik ile Jandarma Uzman Onba Erkan Sakaln ehit olduunu açklad. Diyarbakr Valiliinin konuya ilikin açklamas öyle:

Teröristle mücadele harekat kapsamnda Diyarbakr ili Lice ilçesi kuzeyinde icra edilen operasyon esnasnda teröristlerce döenmi olan mayn/el yapm patlaycya baslmas neticesinde Jandarma Binba Ümit çelik (2000-124) ve Jandarma Uzman Onba Erkan Sakal (2013-100) isimli 2 kahraman silah arkadamz ehit olmutur. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu elim olayda ehit olan kahraman silah arkadamza Allahtan rahmet, deerli ailelerine, yaknlarna, silah arkadalar ile Yüce Türk Milletine basal ve sabr dileriz. Bölgemizde yaayan vatandalarn huzur ve güvenliinin salanmas ve teröristle mücadele kapsamnda yürütülen çalmalara artan bir azim ve kararllkla devam edilmektedir.

Ana Sayfaya Git