Lice'den Afrin'e Bayraklı selam!

Terör ve uyuşturucu ile sıkça gündeme gelen Lice'de dengeler değişti. Bugün Lice halkı, harekata destek olmak için iş yerlerine Türk bayrağı asarak, Afrin'e "sizinleyiz" selamını gönderdi.

Haberler 25.02.2018 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice ilçesinde vatandalar, Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) tarafndan Suriyenin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dal Harekatna destek vermek amacyla i yerlerini Türk bayraklaryla donatt.

AK Parti Lice Gençlik Kollar Bakan Alparslan Doan, Türkiyenin büyük bir ülke olduunu, savunma alannda da gelitii için d güçlere kar büyük bir mücadele verdiini söyledi.

Doan, Türkiye Afrine girmek zorunda kald. Yoksa, buralarda salanan huzur ve güven ortamndan mahrum kalacaktk. Türk bayra asarak devletimizin ve askerimizin yannda olduumuzu gösterdik. Biz her daim Türk Silahl Kuvvetlerimizin yanndayz ve yannda olmaya devam edeceiz. dedi.

Lice Belediyesine yaplan görevlendirmenin ardndan vatandalarn hizmetle tantn dile getiren Doan, nallah bu güzel admlarn devam olur. Gençlik olarak Kaymakam ve Belediye Bakanmz Sinan Baaka teekkürlerimizi sunuyoruz. Devletimizin salad bir güven ortamndayz. Devletimiz, halkla el ele, isteyince oluyor sloganyla her daim yanmzda. ifadelerini kulland.

- Vatanda Tunçok: Devletimizden, çok memnunuz

Vatandalardan Gürsel Tunçok da, Türkiyenin, Afrine hakl gerekçelerle operasyon balattn kaydederek, Afrine giden askerlere ve güvenlik korucularna destek amacyla, i yerlerine Türk bayraklarn astklarn dile getirildi.

Dualarmz oradaki askerlerimiz için. htiyaç duyulursa biz de gitmeye hazrz. Afrine de Menbiçe de gideriz. diyen Tunçok, öyle devam etti:

lçe, görevlendirme yaplmadan önce hizmet görmüyordu. imdi ise köylere kadar hizmet ulatrlyor. Belediyeye teekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizden çok memnunuz. Allah raz olsun. Yaplan hizmeti göz ard edemeyiz. Bu çalmalarla Lice daha çok hizmet görecek. Böyle devam ederse, fabrikalar kurulur, i imkanlar da çok olur. Gençlerimiz ie kavuur. Bunun için devlete minnettarz. Vatanda olarak devletimize destek olmazsak, devletimiz baar elde edemez. Biz destek verelim, devletimiz gerekeni yapar.

Ana Sayfaya Git