Liderlerin bayram programları belli oldu

Siyasi parti liderleri ve cumhurbaşkanı adaylarının yaklaşan Ramazan Bayramı programları netleşti.

Haberler 13.06.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, arife günü Yalovada partisinin mitingine katldktan sonra stanbula geçerek, Yenikapda sivil toplum kurulularnn yer alaca son iftar programna katlacak.

Bayramn birinci günü stanbulda olacak Erdoan, ikinci günü Antalya mitinginde, üçüncü günü de partisinin büyük stanbul mitinginde konuacak.

Babakan Binali Yldrm, arife günü gelecei stanbulda kalarak, bayram namazn burada klacak. Bayramn birinci gününde Tunceliye geçecek Yldrm, bu ilde vatandalarla bayramlama programna katlacak. Yldrmn ayn gün memleketi Erzincana gitmesi bekleniyor.

Bayramn ikinci günü, partisinin Tokat ve Sivas mitinglerine katlmasnn ardndan stanbula gitmesi planlanan Yldrm, bayramn üçüncü gününü de stanbulda geçirecek.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, bayram Ankarada geçirecek. Baz bayramlama programlarnda bulunacak Klçdarolu, bayramn son günü Ankara 3. seçim bölgesinde vatandalarla bir araya gelecek.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, bayram Ankarada karlayacak. Bahçeli, bayramn birinci günü Ankarada, ikinci günü ise stanbulda parti örgütüyle bayramlaacak.

- nce Yalovada olacak

CHPnin cumhurbakan aday Muharrem nce de bayram memleketi Yalovada karlayacak. nce, bayramn ikinci günü stanbulda, üçüncü günü Tunceli, Elaz ve Tokatta seçim çalmalarn sürdürecek.

Saadet Partisi Genel Bakan ve cumhurbakan aday Temel Karamollaolu da bayram Ankarada kutlayacak liderlerden.

Vatan Partisi Genel Bakan ve cumhurbakan aday Dou Perinçek, bayramda stanbulda olacak.

BBP Genel Bakan Mustafa Destici, bayramn birinci ve ikinci günü Ankarada olacak ve partililerle bayramlaacak.

Y Parti Genel Bakan ve cumhurbakan aday Meral Akener ise bayramda Bitlisin Ahlat ilçesinde olacak.

Ana Sayfaya Git