Lösemi hastası İlknur yardım bekliyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Küçükakören köyünde yaşayan 8 yaşındaki lösemi hastası İlknur Ağırbaş, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.Lösemi hastası İlknur yardım bekliyor.

Haberler 26.03.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesine bal Küçükakören köyünde yaayan Arba ailesi 5 yldr lösemi tedavisi gören 8 yandaki kzlar lknur için ellerinde avuçlarnda ne varsa seferber etti. Maddi durumu olmayan inaat içisi baba Mustafa Arba, kznn tedavisi nedeniyle çalmaya da ara vermek durumunda kald. Aile, kzlarnn tedavi edilmesi için yardm istedi.

Eim çalmyor, durumu yok

Kznn salna kavumasn ve okuluna devam etmesini istediini belirten anne Emine Arba, kendilerine uzatlacak yardm elini beklediklerini ifade etti. Anne Arba, 5 yldr hastadr, tedavi görüyor uanda fakültede. Kontroller gidip geliyor. Eim çalmyor, durumu yok. Yeilkart dnda bir salk güvencemiz yok dedi.

Hastalndan dolay pek okula da gidemiyor

lknurun days Mehmet çelik ise, lknur lösemi hastalna yakalanmt imdi kontrollere gidip geliyor. Ailesinin maddi durumu iyi deil. Ablamn ei de lknur hasta diye ii gidip gelmiyor. Bu durumdan dolay kendileri de zorluk yayor. Ben lknurun days olmama ramen benimle bile pek konumaz. çine kapanktr neden olduunu bilmiyoruz. Tedavi masraflar, ilaç ve benzeri ihtiyaçlardan dolay yardm bekliyorlar. lknur hastaneye gidip geldii için pek okula da gidemiyor. yileip okula da gitmesini istiyorlar. Yardm edilirse hem aileye hem de lknura faydal olacaktr diye konutu.

Ana Sayfaya Git