Mızraklı: "Hep birlikte çalışıp başarılı olacağız"

Esnaf ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, kentte ile ilgili kararları hep birlikte alacaklarını ve hep birlikte çalışarak başarılı olacaklarını söyledi.

Haberler 11.05.2019 - 02:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Adnan Selçuk Mzrakl, Sur Belediye Bakan Cemal Özdemir ile birlikte Ulu Cami önünde vatandalarla ve Yank çar esnaf ile bir araya geldi. Vatandalarn youn ilgisiyle karlaan bakanlar, tebrikleri kabul etti. Bir süre vatandalarla sohbet eden öneri ve taleplerini dinleyen Mzrakl, kent ile ilgili kararlar hep birlikte alacaklarn ve hep birlikte çalarak baarl olacaklarn söyledi.

Mzrakl, yerli ve yabanc turistlerle bir araya geldi

Mzrakl, daha sonra yerli ve yabanc turistlerle bir arala geldi. Bakan Mzrakl Filipinlerden gelen turistlerle bir süre sohbet edip, kendilerini Diyarbakrda görmekten dolay mutlu olduklarn söyledi ve hatra fotoraf çektirdi. Daha sonra esnaflarla sohbet edip sorunlarnn çözümü için çalacaklarn belirten Mzrakl, çar esnafnn sorunlarn dinleyip çözüm noktasnda çalacaklarn ifade etti. Esnafn youn ilgisinden ve samimi duruundan dolay teekkür eden Mzrakl, ayrca çarda al veri yapan vatandalarla da bir süre sohbet etti.

Mzrakldan Hevsel Sosyal Tesislerine ziyaret

Esnaf ve vatanda ziyaretinin ardndan Mzrakl, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine bal Gazi Kökte faaliyet yürüten Hevsel Sosyal Tesislerine geçti. Burada restoran, kr kahvesi ve düün salonu olarak kullanlan alanlar gezen Mzrakl çalmalar ile ilgili yetkililerden bilgi ald.

Mzrakl daha sonra, Fen leri Daire Bakanl, mar ve ehircilik Daire Bakanl, çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl ile Yaz ve Kararlar Daire Bakanln ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git