Mağduriyeti giderildi

Tren çarpması sonucu hayvanları telef olan besicinin mağduriyeti giderildi

Haberler 25.11.2020 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda hayvanlarna tren çarpan ve 88 koyunu telef olan besicinin maduriyeti giderildi.

Diyarbakr-Batman snrndaki demiryolu güzergahnda, geçen hafta sürü sahibi ve olunun dikkatsizlik sonucu sürüyü demiryolu üstünde denetimsiz brakmasyla 88 koyun, tren çarpmas nedeniyle telef oldu.

Kazadan sonra trendeki yükün sahibi Tüpra ve trenin iletmecisi Körfez Ulatrma irketi yetkilileri, hayvanlarn telef olmas ve sürü sahibinin maduriyeti nedeniyle duyduklar üzüntüyü dile getirdi.

Demiryollarnda geçi üstünlüünün trenlere ait olduunu anmsatan irket yetkilileri, kazada hukuki sorumluluklar bulunmamasna ramen, salgn nedeniyle durgun olan ekonomik ortamda sürü sahibinin daha büyük bir zorluk yaamamas düüncesiyle maddi zararnn giderilmesi için destek olma karar aldklarn belirtti.

MADURYET GDERLD

Bu dönemde dayanmann büyük önem tadna dikkati çeken irket yetkilileri, telef olan 88 küçükba hayvann bedelini karladklarn bildirdi.

irket yetkilileri, Tüm vatandalarmzn, can ve mal güvenlii bakmndan kontrollü veya kontrolsüz demiryolu bölgelerinde dikkatli hareket etmelerini özellikle rica ediyoruz. dedi.

Sürü sahibi ve olu ise uzatlan yardm eli nedeniyle son derece memnun olduklarn aktararak, Bu zor dönemde yanmzda olup desteinizi esirgemediiniz için çok teekkür ediyoruz. Allah sizlerden raz olsun. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git