Malazgirt renga renk!

Malazgirt bayraklarla süslendi

Haberler 25.08.2018 - 10:34 Son Güncelleme : 25.08.2018 - 11:24

Muun Malazgirt ilçesi, Cumhurbakan Bakan Recep Tayyip Erdoann ziyareti öncesi Türk bayraklaryla donatld.

Malazgirt Zaferinin 947nci yldönümü etkinliklerine katlmak için Malazgirt ilçesine geleceini günler öncesinden duyuran Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan için ilçe merkezi bayraklarla donatld. Bata Malazgirt Kaymakaml ve Malazgirt Belediyesi olmak üzere ehirdeki kamu kurumlar 26 Austos için alarma geçti. Mu ve Malazgirt Emniyet Müdürlüünde izinler kaldrlrken, ilçede geni güvenlik önlemleri alnp, ilçenin giri ve çklarnda kontroller sklatrld.

ALINAN GÜVENLK ÖNLEMLER

Alnan önlemler çerçevesinde polis helikopteri ile çevre il ve ilçelerden takviye ekiplerin gelecei belirtilirken, 26 Austos Pazar günü binlerce polisin görev yapaca örenildi. Mitingin gerçekletirilecei Tarihi Milli Parkta da önlemler detayl bir ekilde gözden geçirilirken, Mu Valilii ve stanbul Büyükehir Özel Kalem ve protokol personeli, emniyet görevlileri, Cumhurbakanl koruma ekibinde yer alan görevliler de Tarihi Milli Park ve çevresinde incelemeler yapt.

ERDOAN KATILIM GÖSTERECEK

Cumhuriyet Meydanna kurulan dev ekranda Cumhurbakan Erdoann Malazgirt ilçesine 26 Austos Pazar günü terif edecei duyuruldu. Ayrca dev ekranda 24, 25, 26 Austosta yaplacak etkinliklerin afileri gün boyunca gösterildi. Milli Parklar Genel Müdürlüü ekiplerince Tarihi Milli Park alanndaki toprak alanlar yeillendirilirken, 8 adet helikopter pisti hazrland.

Malazgirt Zaferinin 947nci yldönümü etkinlikleri ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann gelii nedeniyle ilçedeki otellerde ve pansiyonlarda doluluk oran da yüzde 100e ulat.

Ana Sayfaya Git