Maraş'ta deprem!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlçede paniğe yol açan deprem, Andırın’a komşu kentlerde de hissedildi.

Haberler 20.08.2018 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afet ve Acil Durum Yönetimi Bakanl Deprem Dairesi Bakanl, saat 18.22de merkez üssü Andrnn Erenler Mahallesi olan yerin 7 kilometre derinliinde Richter ölçeine göre 4.8 büyüklüünde deprem meydana geldiini açklad. lçede panie yol açan depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kayb yaanmad. Andrnn yan sra deprem komu kentler Gaziantep, Malatya, Adyaman, Kilis, Osmaniye ve Adanann baz ilçelerinde de hissedildi. Öte yandan Andrnda geçen 4 Austosta da 4.3 büyüklüünde deprem meydana gelmiti.

OLUMSUZ BR DURUM YOK

Kahramanmara Andrn Kaymakam Haluk Koç, yaanan sarsntnn ardndan ilçedeki ilgililerden bilgiler aldn söyledi. Her ihtimale kar ekiplerin aratrmalar sürdürdüünü anlatan Koç, Elimize ulaan ilk bilgilere göre, ilçemizde herhangi bir can veya mal kayb bulunmamaktadr. dedi.

Andrn Belediye Bakan Baki Tezcan da ekiplerinin depremin ardndan hemen çalmalara baladn aktararak Bize ulaan olumsuz bir durum yok. Her türlü ihtimale kar aratrmamz devam ediyor. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git