Mardin'de Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü

Artuklu ilçesinde TSK'nin Afrin'de teröristlere karşı yürüttüğü harekata destek amacıyla yürüyüş yapan vatandaşlar İl Jandarma Komutanlığındaki askerlere sevgi gösterisinde bulundu.

Haberler 05.02.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Artuklu ilçesinde Türk Silahl Kuvvetlerinin (TSK) Afrinde yürüttüü Zeytin Dal Harekatna destek amacyla yürüyüü düzenlendi.

15 Temmuz ehitler Parknda bir araya gelen vatandalar, sayg duruunda bulundu, stiklal Mar okudu.

ehitler ölmez vatan bölünmez, Kahrolsun PKK, vatan sana canm feda, Askere uzanan eller krlsn, Reis bizi Afrine gönder sloganlar atan grup üyeleri daha sonra l Jandarma Komutanlna yürüdü. Burada askerlere sevgi gösterisinde bulunan grup, tadklar Türk bayraklarn öptükten sonra askere telim etti. Baz kiiler de evlerinin balkonundan ve araçlarndan yürüyüe destek verdi.

Yürüyüe 6 aylk kz ile katlan Emine Dalfidan, Afrin Harekatn desteklerini, orada bulunan Mehmetçik için her zaman dua ettiklerini kaydetti.

Zahide Aar da kendisinin ve çocuklarnn da ülke uruna seve seve canlarn vermeye hazr olduunu belirterek, Beni de alsnlar seve seve canm feda ederim. ifadelerini kulland.

Engelli Zeynel Abidin Güntekin, Afrine gönüllü gitmeyi istediini belirterek, Bizler de vatanmz, dinimiz için yürüyüe katlyoruz. htiyaç duyulursa imdi ben de giderim. Gönüllü olarak her zaman hazrz. dedi.

Elindeki bayra öperek askere teslim eden Mehmet Nur Öncel, Afrine gitmeye her zaman hazrz. Yeter ki bakomutanmz bize emir versin. diye konutu.

- Bu ie siyaseti kartrmayalm

Serkan Sincar, Mehmetçiin yannda olduklarn belirterek, Vatan için ölmeye her daim hazrz. deerlendirmesinde bulundu.

Rifa Örnek de birlik ve beraberliin önemine dikkat çekerek, Hainler bize sava açmken yapmamz gereken birlik olmaktr, Türkiyeye sahip çkmaktr. Bu ie siyaseti kartrmayalm. Söz konusu vatansa gerisi teferruattr. dedi.

Yürüyüün ardndan vatandalar araçlaryla ehir turu att.

Ana Sayfaya Git