Maske ve eldiven belediyeden!

Bağlar Belediyesi,tüm dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye'de vaka sayısı giderek artan yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında semt pazarlarında esnaflara ve vatandaşlara eldiven ve maske dağıttı.

Haberler 23.03.2020 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamnda çalmalarn youn ekilde sürdüren Balar Belediyesi bu kez vatandalarn temel gda ihtiyaçlarn karlad semt pazarlarnda maske ve eldiven datarak vatandalar salgna kar uyard.

STERL BR ALIVER çN ÖNLEMLER

Belediye yöneticileri ve zabta personeli, çalma kapsamnda pazar esnaf ve alveri yapan vatandalara maske ve eldiven datt, hijyenik ve steril bir alveri için nelere dikkat etmeleri gerektii konusunda uyarlarda bulundu. Esnafn alnan tedbirlere uymas sevindirdi.

PAZAR ESNAFI TEEKKÜR ETT

Balar Belediyesinin gerçekletirdii çalmay deerli bulduklarn belirten Balar 1 Nolu Pazar Dernei Bakan Bar Ta, Balar 1 nolu semt pazar dernei bakan Bar Ta, Bakanmza bize eldiven ve maske datt için teekkür ederiz. Pazarc arkadalarmz genelde belediyenin duyurularn uyarlarna uyuyorlar dedi.

Balar Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tuti, Bakan Hüseyin Beyolunun talimat ile gerçekletirdikleri çalmalarn baarl bir ekilde devam ettiini kaydetti.

HER TÜRLÜ TEDBR ALIYORUZ

Tuti , Halk sal açsndan her türlü çalmay yapyoruz. Pazarlarmzda bugün eldiven ve maske dattk. Dezenfekte çalmalarmz sokaklarmzda, bankalarda, kamu kurumlarnda, salk merkezlerimizde sürdürüyoruz. Bu ii ciddiye alyoruz Balar belediyesi olarakta bu iin üstesinden geleceiz. Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu bu konuyla ilgi tedbirleri almamz konusunda bize talimatlar verdi. Bu dorultuda her türlü çalmay yapyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git