MAZLUMDER 16'ncı Genel Kurulunda Av. Kaya Kartal yeniden genel başkan seçildi

1991 yılından bu yana insan hakları alanında faaliyet gösteren İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği'nin (MAZLUMDER) 16'ıcı genel kurulunda mevcut başkan Av. Kaya'yı yeniden genel başkan seçildi.

Haberler 06.06.2023 - 00:38 Son Güncelleme : 06.06.2023 - 00:38

İstanbul Bilim Sanat Vakfı Vefa Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurul toplantısına, Türkiyede bulunan 7 şube yönetim kurulu üyeleri, delegeleri ve temsilcilikleri katıldı.

Genel kurul toplantısında yapılan seçimle önceki dönem genel başkanlık görevini yürüten Av. Kaya Kartal yeni dönemde yeniden başkan seçildi.

MAZLUMDER 16. Genel Kurulu Divan Başkanlığına Av. İshak Şadi çarsancaklı, Divan üyeliklerine Av. Gökhan Türkoğlu ve Aziz Oğuzhan Karaman seçildi.

Merkez Yürütme Kurulu üyeliklerine ise Ercan Avli, M. İbrahim Asım Bilir, Yasin Dıvrak, Ali Öner, Ahmet Taş, Ali Dalaz, Aziz Oğuzhan Karaman, Ali çaldır seçildi.

Ana Sayfaya Git