MEB'den kitap okuyan öğrencilere ücretsiz gençlik kampı

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan "Liseliler çok okuyor çok geziyor" okuma kampanyası kapsamında, arkadaşlarıyla kitap okuyan ve yorumlarını video ile paylaşan öğrenciler, kura ile ücretsiz gençlik kampına gönderilecek.

Haberler 24.07.2019 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB) balatlan Liseliler çok okuyor çok geziyor okuma kampanyas kapsamnda, arkadalaryla kitap okuyan ve yorumlarn video ile paylaan örencilerden 100ü ücretsiz olarak gençlik kampna gönderilecek.

MEB tarafndan lise örencilerinin tatilde okuma alkanlklarnn sürdürülmesi, aralarndaki etkileim ve bilgi paylamnn artrlmas amacyla Liseliler çok okuyor, çok geziyor okuma kampanyas balatld.

Bu kapsamda, lise örencilerinden 10 kiilik kitap okuma kulübü kurmalar, Türk ve dünya edebiyatndan iki kitab birlikte okumalar istendi.

Okuduklar kitaplar birlikte yorumladklar bir dakikalk videolar, #cokokuyancokgeziyor etiketiyle Twitter üzerinden paylaan örencilerden 100ü, kura ile ücretsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlnca düzenlenen gençlik kampna gönderilecek.

Örencilerin, kampanyaya katlabilmek için çekecekleri videolar, 10 Austosa kadar Twitter üzerinden paylamalar gerekiyor.

- Bakan Selçuk, kamp ziyaret edecek

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, #cokokuyancokgeziyor etiketiyle Twitter hesabndan yapt paylamda, gençlik kampn ziyaret edeceini belirterek, Gençler, dost olun, okuyun, okuduunuzu tartn, bildiinizi paylan, biz daha ne isteriz? Siz giderseniz, bir gece kampa ben de geleceim. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git