Meclis'te ilk MHP-İYİ Parti pozu

MHP lideri Bahçeli ve MHP'den olaylı bir şekilde ayrılıp İYİ Parti'ye geçen Koray Aydın bugün Meclis'te bir araya geldi.

Haberler 08.07.2018 - 12:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yemin töreninde Meclis renkli görüntülere de sahne oluyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ve MHPden olayl bir ekilde ayrlp Y Partiye geçen Koray Aydn bugün Mecliste bir araya geldi.

Bahçeli ve Koray Aydnn samimi bir ekilde tokalamalar dikkatlerden kaçmad. Koray Aydn Mecliste Bahçelinin yanna gitti. Tokalamak için el uzatan kiinin Koray Aydn olduunu gören Devlet Bahçeli akn bir ifadeyle ayaa kalkarak Aydnn elini skt. Bahçeli ve Aydnn diyalou yerlerine oturduktan sonra da sürdü.

STFA KRZ

Bahçeli, MHPden istifa ederek Y Parti saflarna katlan Koray Aydn için stifa tek tarafl tercihtir, partimiz açsndan hayrl olmutur. 2019daki bir adaylk için imdiden isim veriyorsa birilerini hava boluuna atp yerine geçmeyi düünüyordur demiti.

MHPli muhaliflerden Trabzon Milletvekili Koray Aydn da Bahçeli için Partili Cumhurbakanl sistemiyle ülke tek adama verilmitir, buna destek olan MHPde de tek adamlk olmutur. MHP tek bir kiinin partisi haline gelmitir. Ortada kala kala MHPnin ismi ve mahsun üç hilali braklmtr.

Bunun ad demokrasi deildir. Bunun ad ülkücülük deildir. MHPye duyulan güven halk nezninde yerle bir edilmitir. Bunu yapmaya kimsenin hakk ve haddi yoktur ifadelerini kullanmt.

Ana Sayfaya Git