Memur-Sen heyetinden Diyarbakır İl Müftülüğüne destek ziyareti

Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ile beraberindeki heyet, hakkında suç duyurusunda bulunulan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a destek olmak için Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’a ziyarette bulundu.

Haberler 30.04.2020 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Memur-Sen Diyarbakr l Bakan ve Salk-Sen ube Bakan Nurhak Ensariolu ile beraberindekiler, geçtiimiz günlerde okuduu cuma hutbesi nedeniyle hakknda suç duyurunda bulunulan Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erbaa destek olmak için Diyarbakr l Müftüsü Yavuz Selim Karabayr ziyaret etti. Ziyarette Ensariolu, Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erban Kuranda ifade edilen bir konuyu hutbesinde irat ettiini, bu nedenle azgn bir güruhun hedefi olduunu söyledi. Ensariolu, Bilinmelidir ki, hocamz Allahn ayetlerinden bir ifadeyi ilan etmitir. Zina ve ecinsellik Kuranda haram klnmtr. Bir çok ayette Allah, temiz ftrat tavsiye etmitir. Gözleri kör, kulaklar sar, fikirleri ksr insanlarn bu saldrlarna daima göüs geren Diyanet camias göz bebeimizdir. Baz barolarn ve HDnin hocamz hedef alan açklamalar ve beyanlar nedeniyle, biz de bugün Diyarbakr Müftümüz Yavuz Selim Karabayr ziyaret ettik, yollar açk olsa Ankarada bakanmza destek ziyaretinde bulunacaktk, ama ksmet burada vekaleten hocamz ziyaret etmek nasip oldu. Hocamz hakk haykrm, zalimlere hedef olmutur. Biz de hocamzn ve Diyanet camiamzn yanndayz. Yannda olmaya devam edeceiz. Kimsenin hocamz ve Diyanetimizi karalamasna izin vermedik, vermeyiz dedi.

Diyarbakr l Müftüsü Yavuz Selim Karabayr da ziyaretten duyduu memnuniyeti ifade ederek, Memur-Sen ve sendika ube bakanlarna hassasiyetleri dolaysyla teekkür etti.

Ana Sayfaya Git