Mercan sırtından vurulmuş!

Evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'dan geriye 4 çocuk ve gözü yaşlı eşi ile annesi kalırken, sırtından vurulduğu belirlendi.

Haberler 03.07.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 03.07.2017 - 10:07

Diyarbakrn Lice ilçesinde evinin önünde urad silahl saldrda hayatn kaybeden AK Parti Lice lçe Bakan Yardmcs Orhan Mercann, PKKnn tehditlerine ramen görevini yürüttüü örenildi.

Licede önceki akam hain saldr sonucu katledilen Mercan, geride 4 çocuk ve gözü yal ei ile annesini brakt. Daha önce AK Parti lçe Gençlik Kollar Bakanln yapan Mercann, PKKl teröristlerin tehditlerine ramen 3 yldan bu yana ilçe bakan yardmcl görevini yürüttüü belirtildi.

Yaklak 3 yldr yardmcln yapan, cesareti ve çalkanlndan dolay Mercan sa kolu olarak niteleyen AK Parti lçe Bakan smail Demir, genç siyasetçiyi kaybetmenin üzüntüsünü yayor.

SA KOLUNU KAYBEDEN BAKAN

Demir, Mercann, daha önce PKKllardan tehdit aldn kendisine ilettiini söyledi. Orhan Mercann herkes tarafndan çok sevildiini dile getiren Demir, öyle konutu:

Adeta bir melek gibiydi. Ailesine çok bal biriydi, çocuklarn çok severdi. 4 ay önce annesine daha yakn olmak için evini tad. Yaklak iki yl önce terör örgütünden tehdit aldn benimle paylat. O zaman partideki görevini brak, brakmazsan seni öldürürüz. diye tehdit almt.

Bakan Demir, Mercann savunmasz halde kalleçe srtndan vurulduunu vurgulad. Orhan Mercann ülkesine ve milletine hizmet etmek için elinden geleni yaptn aktaran Demir, unlar kaydetti: Elinden geldii kadar vatandan yardmna kouyordu. Hiç kimse ile husumeti yoktu, sadece davasna ballndan dolay vuruldu. Orhan kardeim herkese gül uzatt ama onlar kalleçe srtndan vurarak ehit ettiler. Orhan benim sa kolumdu, maalesef sa kolumu kaybettim. nallah ehadete kavutu, mekan cennettir.

Ana Sayfaya Git