MHP teşkilatlarından kayyuma tam destek

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve STK heyetlerinden oluşan yaklaşık 50 kişi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ederek her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Haberler 28.08.2019 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KURAN-I KERM VE TÜRK BAYRAI HEDYE EDLD

Büyükehir belediyesi toplant salonunda gerçekleen ziyarette, MHP l Bakan Cihan Kayaalp, Vali Güzeloluna Kuran- Kerim ve Türk bayra hediye etti. Heyete hitap eden Vali Hasan Basri Güzelolu, Allahtan hiç kimsenin mahçup edilmemesini dilediini söyledi. Millete hizmet yolunda el birliiyle, güç birliiyle en önemlisi gönül birliiyle aziz ve kadim kentte, peygamberler ve sahabeler ehrine büyükehir belediye bakanlna hizmet etmeyi nasip ettiini ifade eden Vali Güzelolu, Her yanyla, yönüyle devletine güvenen, geleceine güvenen bu anlamda ihanete, terör örgütlerine, uzantlarna ve destekçilerine geçit vermeyen bir anlayn hakim olmasn istiyoruz. Milletin her bir kuruunun, bu milletin geleceine, gelimesine, kalknmasna, refahna harcanmasn bekliyorum dedi.

KAYNAKLAR KANDLE DEL, MLLETE GDECEK

Yine kaynaklarn Diyarbakrn her köesine, her meselesine sarf edilmesini istediklerini belirten Vali Güzelolu, Ama hepiniz, hepimizde biliyor ve görüyor ve gördük ki, Diyarbakr ne yazk ki ve ac ki, milletin emrine kar tahsis edilmesi gereken kaynaklar terörün emrine tahsis eden, ihanetin emrine peke çeken ve ne yazk ki, devletin bekasn tehdit edip, milletin birlik ve beraberliini yok etmek isteyen kesimlere tahsis edip peke çekildi. Millete hizmet için tahsis edilen kadrolar, ihanetin uzantlarna devletin eliyle kaynaklarn aktarld yerler haline geldi. Terörün finansmann, terörün en büyük kaynann belediyeler olduu, belediyeler üzerinde hem kadrolamann, hem kaynaklarn bu anlamda tahsis edilmesinin harcand bütün bir milletimizin önünde gerçekletii cereyan etti. Hiçbir demokratik ülke, hiçbir demokrasi, hiçbir hukuk sistemi bu ihaneti koruyamaz, görmezden gelemez. Doru mu arkadalar, yaplan budur. Yok etmek isteyen bir ihanete kar hukukun içinde devlet gereken tedbirleri ald. Bugün bizim üstlendiimiz emanet budur. Bizim derdimiz millete hizmettir ve hizmetkar olmaktr. Efendi olmak deil, Allah bizi bundan korusun. Hakkn rzas ve halkn duasdr talebimiz. Bu milletin bize emanet edilen kör kuruunu bile haksz yere kullandrtmamak ve haksz bir yere kimseye vermemek, sunmamak. Emanetimiz büyük, burada en büyük güvencemiz sizlersiniz. Milletin içinden gelen, yüreiyle, duruuyla Diyarbakrda geçmiten bugüne ve gelecee bu milleti temsil eden duasyla, desteiyle ilk günden bizim yanmzda olan aziz milletimiz. Ben hepinize çok teekkür ediyorum. Biz millete hizmet etme kervannda gönüllere ularsak, gönüllere dokunursak inallah el birliiyle en ksa süre içerisinde Diyarbakr hak ettii hizmette buluturacaz. Kaynaklar Kandile deil, millete gidecek diye konutu.

VAL GÜZELOLUNUN BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANI OLMASI BZLER çOK MEMNUN ETT

Daha sonra bir konuma yapan MHP l Bakan Cihan Kayaalp, Diyarbakrda var olan sorunlarn giderilmesi için Vali Güzelolunun Diyarbakr belediyesine bakan vekili olarak atanmas kendilerini çok çok memnun ettiini dile getirdi. Bakan Kayaalp, Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakr il tekilat ve ilçe yöneticileri, yine ayn ekilde vatanna, milletine gönül vermi Türk Kamu Sen ve bal olduklar sendika temsilcilerimizle birlikte, yine Diyarbakrda faaliyet yürüten bir ksm ehit aileleri derneklerimizin temsilcileriyle birlikte bu konunun hayrl olacana kanaat ettiimiz için kesinlikle çok daha baarl belediye olacana sizin bakanlnzda bir belediye olacana inandmz için tebrik ve taktire geldik. Teekkür ediyoruz, çileri bakanmza, Cumhurbakanmza böyle bir seçim yaptklar için. Gönlümüzden geçen oldu. Rabbim utandrmasn, baarlarnzla ilgili inallah duac olacaz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git