Midyat'taki terör saldırısında yitirilenler unutulmadı

Mardin'in Midyat ilçesinde vatandaşlar, 7 yıl önce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen, 2'si kadın 3 polisin şehit düştüğü, 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 50 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK'ya tepkisini dile getirdi

Haberler 09.06.2023 - 01:08 Son Güncelleme : 09.06.2023 - 01:08

Mardinin Midyat ilçesinde 7 yıl önce PKKlı teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen, biri hamile 2si kadın 3 polisin şehit düştüğü, 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 50 kişinin yaralandığı saldırı unutulmadı.

Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına 8 Haziran 2016da bomba yüklü araçla saldırıyı gerçekleştirilen terör örgütü PKKya, vatandaşlar tepkisini dile getirdi.

Yaklaşık 500 kişinin etkilendiği, 616 işletme, ev ve aracın da zarar gördüğü saldırı, ilçede derin iz bıraktı.

Vatandaşlardan Abdullah İleri, saldırıda yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet diledi.

Bu tür acıların bir daha yaşanmamasını temenni eden İleri, çok şiddetli bir patlamaydı. çok üzgünüz. Allah devletimize zeval vermesin inşallah. dedi.

Abdulhakim Şahin de yaşadıkları büyük acıyı unutmadıklarını belirterek, Ramazan günü yaşandı. Bize bu acıları yaşatanları Allaha havale ediyoruz. diye konuştu.

Hasan Selimoğlu ise saldırıda hayatını kaybedenleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını dile getirerek, Terörü kınıyor, yapanları lanetliyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı göstermesin. Şehitler ölmez vatan bölünmez. dedi.

Saldırıda iş yeri büyük zarar gören Sedat Tural, terör saldırılarını kınadıklarını söyledi.

Tural, saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Ana Sayfaya Git