Milletine Güvenen Hep Kazanacaktır

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması, bizimle birlikte tüm coğrafyamızın geleceğine yön verecektir. Diğer zaferlerimiz gibi, 30 Ağustos da bize, şartlar ne kadar zor olursa olsun başarıya ulaşma konusunda önümüzde daima açık bir yol bulunduğuna işaret etmektedir. Bugün de yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum. Türkiye'ye ve Türk Milletine güvenenlerle birlikte mutlaka bu mücadeleyi de kazanacağız" dedi.

Haberler 30.08.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann 30 Austos Zafer Bayram mesaj u ekilde: Milletimizin 30 Austos Zafer Bayramn tebrik ediyorum. Bizlere bu zaferi armaan eden Kurtulu Savamzn Bakomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve ordumuzun tüm mensuplarn rahmetle, tazimle, ükranla yad ediyor; ehitlerimize ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Austos ayndaki zaferler zincirimizin bu son halkas, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararllnn sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almtr. Malazgirtle balayan Anadoluyu kendimize vatan klma mücadelemizin asla bitmeyeceini, en zor dönemimizde, 7 düvele kar verdiimiz çanakkale Sava ile ilan etmitik. 30 Austos Zaferi, bu kararllmzn yeni bir ahlana dönümesinin addr.

YEN ZAFERLERN, YEN BAARILARIN ENDE BULUNDUUMUZA NANIYORUM

Türk Milleti, 15 Temmuzda, emperyalist heveslere kar istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermitir. Tarihimizin her döneminde olduu gibi bugün de, kendimizle birlikte umudunu bize balam tüm mazlumlar ve madurlar için mücadele ediyoruz. Bu yüce gönüllülük ülkemizin zaaf deil, tam tersine en büyük güç kaynadr. Türkiyenin 2023 hedeflerine ulamas, bizimle birlikte tüm corafyamzn geleceine yön verecektir. Dier zaferlerimiz gibi, 30 Austos da bize, artlar ne kadar zor olursa olsun baarya ulama konusunda önümüzde daima açk bir yol bulunduuna iaret etmektedir. Geçtiimiz 16 ylda ülkemizin kat ettii mesafe, bize bunun mümkün olduunu göstermitir. Bugün de yeni zaferlerin, yeni baarlarn eiinde bulunduumuza inanyorum. Türkiyeye ve Türk Milletine güvenenlerle birlikte mutlaka bu mücadeleyi de kazanacaz. Bu vesileyle bir kez daha, ehitlerimize ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum. 30 Austos Zafer Bayrammz kutlu olsun.

Ana Sayfaya Git