Milli dayanışmaya Diyarbakır desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milli Dayanışma Kampanyasına Diyarbakır'dan destek geldi. İl Valisi Güzeloğlu 1 maaşını, Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu 2 maaşını, Çermik Belediye Başkanı Karamehmetoğlu ve Hani İlçe Belediye Başkanı Lale 3 maaşını bağışladı.

Haberler 01.04.2020 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kovid-19la mücadelede Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann balatt Milli Dayanma Kampanyasna, Diyarbakrdan da destek geldi. l Valisi Hasan Basri Güzelolu ile Balar belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çermik Belediye Bakan eyhmus Karamehmeolu, maa banda bulundu.

GÜZELOLU BR MAAINI BAILADI

Biz bize yeteriz Türkiyem sloganyla hayata geçirilen Milli Dayanma Kampanyasna destek veren l Valisi Hasan Basri Güzelolu, sosyal medya üzerinden yapt paylamda kampanyaya bir maan baladn duyurdu. Güzelolu, Fitre ve Zekaat için Ramazan Ayn beklemeyelim diyerek, dayanma çarsnda bulundu.

LçE KAYMAKAMLARI DA KATILDI

Merkez Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci ile Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç da kampanyaya birer aylk maalarn balayarak destek olduklarn bildirdi.

BEYOLUDAN K MAA BAII

AK Parti Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyoluda Milli Dayanma Kampanyasna iki aylk maan balad. Beyolu, iki aylk maan balama karar ald. Beyolu, Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Maddi ve manevi olarak her türlü katky salamamz lazm. Bu nedenle iki aylk maam balyorum. Tüm vatandalarmz milli sorumluluk duygusu ile hareket ederek kampanyaya destek olmaya davet ediyorum dedi.

HAN BELEDYE BAKANI LALE

AK Parti Hani lçe Belediye Bakan brahim Lalede, Biz yize beteriz Türkiyem kampanyasna tam destek vererek, üç maa bata bulundu. Lale, 3Biz birlikte güçlüyüz. Biz bize yeteriz Türkiyem diyerek, Milli Dayanma Kampanyasna yapt destei duyurdu.

çERMK BELEDYE BAKANI KARAMEHMETOLU

Ak Parti çermik lçe Belediye Bakan eyhmus Karamehmeolu ise üç aylk maan balad. Karamehmetolu, Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Maddi ve manevi olarak her türlü katky salamamz lazm. Bu nedenle üç aylk maam balyorum. Tüm vatandalarmz milli sorumluluk duygusu ile hareket ederek kampanyaya destek olmaya davet ediyorum dedi.

SRT, BNGÖL VE IRNAK

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kampanyaya bir aylk maa ile katk salad. Vali Atik, Twitter hesabndan yapt paylamda, Siirtli vatandalara kampanyaya destek olmalar çarsnda bulundu.

Bingöl Belediye Bakan Erdal Arkan bir aylk maan balayarak kampanyaya destek verdi. Arkan, Twitter hesabndan, Milletimizin birlii ve beraberlii için Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann çarsna uyarak bir aylk maam Milli Dayanma Kampanyasna balyorum. paylam yapt.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. brahim çapak da bir aylk maan kampanya kapsamnda balad. çapak, bata üniversite personeli olmak üzere herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.

VAL VE BELEDYE BAKANI

rnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, sosyal medya hesabndan yapt paylamda, Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdogann balatt Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasna, rnakl hemehrilerimiz ve kamu görevlilerimiz inanyorum ki ben de varm diyerek katlacak ve imkanlar ölçüsünde deerli katklar sunacaktr. Kampanyaya ben de bir aylk maamla destek veriyorum. ifadelerine yer verdi.

rnak Belediye Bakan Mehmet Yarka ise bir yllk belediye bakanl görevi boyunca hiç maa almadn, maan ihtiyaç sahipleri için ayrlan havuza aktardn açklad. Yarka, sosyal medya hesabndan verdii 83 milyon biriz, birlikte güçlüyüz mesajyla kampanyaya desteini belirtti.

Ana Sayfaya Git