Milli görüş diriliyor?

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç "Milli Görüş hareketimiz ilk yola çıktığında Doğu ve Güneydoğu bağrına basmıştı. Milli Görüş, bütün savrulmalara, iniş çıkışlara rağmen yeniden doğudan ayağa kalkacaktır"

Haberler 11.03.2019 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Yardmcs lyas Tongüç, Milli Görü hareketimiz ilk yola çktnda Dou ve Güneydou barna basmt. Milli Görü, bütün savrulmalara, ini çklara ramen yeniden doudan ayaa kalkacaktr. dedi.

Bir düün salonunda düzenlenen aday tantm toplantsnda konuan Tongüç, belediye bakan adaylarn kendi yerel dertleriyle ba baa brakan bir yapda olmadklarn söyledi.

SAADET ADAYLARI TANITILDI

Orta Douda yaanan olaylara dikkat çeken Tongüç, öyle konutu:

Siyonizm planlarn adm adm yürütüyor. Orta Douda her petrol kuyusu bana bir devlet kurma temeliyle paramparça edilmi topluluklar ve neticesinde slam dünyasnn parçalanmas ve siyonizme vilayet edilmesi gibi büyük olaylar cereyan ediyor. Bu milletin iman kardeliini devam ettirdii sürece srailin Filistinli kardelerimize zulmü ilelebet sürmeyecek ve eninde sonunda srail o bölgeyi terk etmek zorunda kalacaktr.

Yerel seçimlere gidilirken kentlerin, ilçelerin sorunlarnn konuulmas gerektiini belirten Tongüç, beka meselesi ve kutuplama üzerinden ele almann büyük sknt olduunu öne sürdü.

MLL GÖRÜ HAREKET

Milli Görü hareketinin Anadolu topraklarnda yeerdiini ve 50 yldr halkn huzurunda olduunu aktaran Tongüç, unlar kaydetti: Milli Görü hareketimiz ilk yola çktnda Dou ve Güneydou barna basmt. Milli Görü, bütün savrulmalara, ini çklara ramen yeniden doudan ayaa kalkacaktr. Belediye bakanl neredeyse eini dul, çocuunu yetim, parasn pul gibi brakmaktr. Bu bir zihniyet ister, o da Milli Görüçüler de var.

Programda, Saadet Partisi Diyarbakr Belediye Bakan aday Fesih Bozan ve ilçe belediye bakan adaylar da birer konuma yapt.

Konumalarn ardndan Tongüç ve adaylar sahnede el ele tutuarak katlmclar selamlad.

Ana Sayfaya Git