Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar:

"Bizim görevimiz itibarıyla ülkemizin birliği, bütünlüğü, güvenliği, milletimizin egemenliği ve bekası için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artan şiddet ve tempoda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah, başta güvenlik, terörle mücadele olmak üzere diğer konularda güvenliğimizi tam olarak sağlayacağız"

Haberler 11.07.2018 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, Bizim görevimiz itibaryla ülkemizin, birlii, bütünlüü, güvenlii, milletimizin egemenlii ve bekas için bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da artan iddet ve tempoda elimizden gelen gayreti göstereceiz. nallah, bata güvenlik, terörle mücadele olmak üzere dier konularda güvenliimizi tam olarak salayacaz. dedi.

Akar, Meclisteki yemin töreninin ardndan basn mensuplarnn sorularn yantlad.

Bir basn mensubunun, Üç gün önce locadan izliyordunuz, bugün yemin ettiniz. eklindeki sözleri üzerine Akar, Hayat böyle bir ey. nsan ku misali. ifadesini kulland.

Akar, Sivil hayat nasl? sorusuna, Bakacaz. yantn verdi.

Hulusi Akar, yeni yönetim düzeni içerisinde herkesin ülke için canla bala çalacan belirterek, unlar söyledi:

Bizim görevimiz itibaryla ülkemizin, birlii, bütünlüü, güvenlii, milletimizin egemenlii ve bekas için bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da artan iddet ve tempoda elimizden gelen gayreti göstereceiz. nallah, bata güvenlik, terörle mücadele olmak üzere dier konularda güvenliimizi tam olarak salayacaz. Ülkemizin hak ve menfaatlerini ülkemiz içinde, yurdumuz dnda, snr ötesinde karlayp kollayacaz.

Tebrikleri kabul eden Akar, kendisini izleyen kalabal görünce, Acemi sivil çarpar, dikkat. diye espri yapt.

Ana Sayfaya Git