MSB: Fırat Kalkanı bölgesinde 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristler tarafında düzenlenen roketatarlı saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse askerin şehit olduğunu açıkladı.

Haberler 08.10.2021 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanl (MSB), Frat Kalkan Harekat bölgesinde teröristler tarafnda düzenlenen roketatarl saldrda 1 askerin ehit olduunu açklad. ehit olan Piyade Sözlemeli Er Tayfun Özkösenin (24) ac haberi, Samsundaki ailesine ulat.

Bakanlktan yaplan yazl açklamada, Frat Kalkan Harekat bölgesinde, 07 Ekim 2021 tarihinde teröristlerce yaplan roketatarl saldrda bir kahraman silah arkadamz ehit olmutur. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu olayda hayatn kaybeden aziz ehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahl Kuvvetleri ile asil milletimize basal ve sabr dileriz denildi.

BAKAN AKARDAN TAZYE MESAJI

Öte yandan Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, ehit Deniz Piyade Sözlemeli Er Tayfun Özköse için bakanln Twitter hesabndan basal mesaj yaymlad. Akar, mesajnda, Kahraman silah arkadamz, 7 Ekim 2021 tarihinde ehit olmutur. Kahraman ehidimize ahsm ve Milli Savunma Bakanl mensuplar adna Allahtan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize basal ve sabr dilerim ifadelerine yer verdi.

EHDN KANI YERDE KALMADI

Buarada, Akar, Frat Kalkan bölgesinde teröristlerin saldrs sonucu ehit olan Sözlemeli Er Tayfun Özkösenin kannn yerde kalmadn açklayarak, Kahraman silah arkadamz ehit eden teröristlere yönelik operasyonlara hemen baladk. lk bilgilere göre saldry gerçekletiren 5 terörist silahlar ile birlikte ölü ele geçirildi. Operasyonumuz devam ediyor. Önümüzdeki saatlerde bu saynn artacan deerlendiriyoruz. dedi.

SAMSUNA EHT ATE DÜTÜ

Özkösenin ac haberi, Samsunun Tekkeköy ilçesinde yaayan ailesine verildi. ehidin çrakman Mahallesindeki evine Türk bayra asld. ehidin ailesini, yaknlar teskin etmeye çalt. Anne Selma Özköse, Olum yalan desinler, biri beni uyandrsn, annenin gönlünü böyle mi yakacaktn, yalan anne de, ben ölmedim de diye alad.

Sözlü olan ehit Tayfun Özkösenin, evlilik planlar yapt, babas Musa Özkösenin ise Ukraynada çalt örenildi. ehidin bugün cuma namazna müteakip klnacak cenaze namaznn ardndan son yolculuuna uurlanaca örenildi.

Ana Sayfaya Git