Muhtarlar buluşması!

İl Valisi Hüseyin Aksoy, merkez ilçelerimizde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi.

Haberler 07.04.2017 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valilik toplant salonunda gerçekleen bulumaya Vali Aksoyun yan sra Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Mehmet Özel, Sur lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Bilal Özkan, Kayapnar lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Klç, Balar lçe Kaymakam Tolga Toan ve merkez ilçelerde görev yapan muhtarlar katld.

MUHTARLARLA TOPLANTI

Valilik ve Kaymakamlk olarak muhtarlarn her zaman yannda olduklarn ifade eden Vali Aksoy vatandalara verilen hizmetlerin daha iyi bir noktaya ulamas için ortak çalmalar yürüttüklerini söyledi. Vali Aksoy konumasna öyle devam etti:

LçEDEK SORUNLAR

Diyarbakrda hem kent merkezinde hem de köylerimizde muhtarlar ile çeitli vesilelerle bir araya geliyoruz. Bu anlamda onlarn baz sorunlarn dinliyoruz, bizim çözebileceimiz sorunlar çözmeye çalyoruz. Dier sorunlar da ilgili kurumlarmza aktaryoruz. Özellikle muhtar arkadalarmzdan talebim, eitim konusundaki hassasiyetin en üst noktaya tanmasdr. Okul çanda olup okula devam etmeyen örencilerimizin var olduunu biliyoruz.

ETM VE ÖRETM

Bununla ilgili Milli Eitim Müdürlüümüz, lçe Milli Eitim Müdürlüklerimizin belirli gayretleri var. Ama buna ramen okul çanda olup okula devam etmeyen çocuklarmzn da var olduunu biliyoruz. Bizim sizlerden beklentimiz bu nitelikte olan mahallenizde çocuklar, gençler varsa onlar okula kazandrmak için gayret göstermeniz.

Konumann ardndan Vali Aksoy, muhtarlarn yaadklar skntlar dinleyerek onlara imknlar dhilinde yardmc olunacan söyledi.

Buluma Vali Aksoyun muhtarlar ile toplu fotoraf çekilmesiyle son buldu.

Ana Sayfaya Git