Muhtarlar köprü vazifesi görüyor!

Beşikci, ‘’ Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler."

Haberler 20.10.2020 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan vekili Murat Beikci, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yapt açklamada Muhtarlarn, bulunduu mahallede veya köyde devletin tüm kurumlarn temsil etttiini halk ve devlet kurumlar arasnda köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

Muhtarlarn, en ücra yerleim yerine bile çada kamu yönetimi anlayn tayarak hem sevinçte hem de hüzünde halknn her zaman yannda ve hizmetinde olduunu belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Muhtarlarmz, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlaryla ilikilerinde arac bir rol oynarken, dier yandan da çada kamu yönetimi anlaynn en temel ihtiyaçlarndan biri olan katlmcln salanmasnda önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

HZMETTE MUHTARLAR EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ-

Bu balamda bizler daima bir arada olduumuz, skça gerçekletirdiimiz ziyaretlerde ve Muhtar toplantlarnda talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yollar üretmeye gayret gösterdiimiz muhtarlarmza bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da her türlü destei vermeye devam edeceiz.

Vatandalarmza kamu hizmeti sunumunda en büyük yardmcmz olan muhtarlarmza teekkür ediyorum. Gerek milleti ve gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarmzn 19 Ekim Muhtarlar Günü nü kutluyor, çalmalarnda baarlar diliyor. dedi.

Ana Sayfaya Git