Muhtarlardan kayyuma tam destek

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’na muhtarlar derneği ve 17 ilçe muhtarlarından tam destek geldi.

Haberler 27.08.2019 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzeloluna belediyeye görevlendirmeden sonra destek ziyaretleri devam ediyor. Diyarbakr Muhtarlar Dernei Bakan Mehmet Demir ve 17 ilçe muhtarlar her türlü destei vermeye hazr olduklarn dile getirdi. Büyükehir Belediyesi Meclis Salonunda yaplan görümede konuan Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, milletin sesi halkn temsilcisi ve kendilerinin alandaki hem hizmet hem de gönül elçisi muhtarlarla birlikte olmann mutluluunu yaadn söyledi. Vali Güzelolu, Sizlere, sizlerin ahsnda Diyarbakr Valisi olarak görev yaptmz gerideki yaklak 2,5 yl içerisinde ve geçtiimiz pazartesi gününden itibaren baladmz Büyükehir Belediye Bakan Vekillii görevinde bizlere destek olan her birinizin mahallesinde sizleri vekil tayin eden ama emanetin asl sahibi olan ve hizmet etmekten büyük bir onur ve sorumluluk duyduum Diyarbakrl hemerilerime de çok teekkür ediyorum. Cumhurbakanmzn bizlere verdii emir ve talimatlarla halkn temsilcisi olan, onlarn devlet ile ilikisini temin edip salayan ve hizmetin her noktada vatandamza en iyi ekilde götürülmesinde bir nevi vekil olan siz deerli muhtarlarmzla bir gönül bamz var. çünkü biz biliyoruz ki muhtarlar ile kuracamz bir gönül ba bizi vatandalarmzn gönlüne ulatracak. Vatandalarmzla kucaklamamz salayacak. Onlarn beklentilerini, hizmet beklentilerini her düzeyde devlete dönük talep ve isteklerini en doru ekilde bize aktaracak. Bu noktada görev yaptmz gerideki bütün illerde 17 yllk valilik görevimde benim en büyük yardmcm tpk Diyarbakrda olduu gibi tüm illerde de muhtarlarmz olmutur. Biz muhtarlarmzn bata destei güveni ve ibirlii ile hamd olsun milletimize ulamakta, hizmetleri onlara tamakta, skntlar amada çok büyük destek aldk dedi.

Diyarbakrl vatandalarmz hizmetin en iyisini hak ediyor

Muhtarlarla görü alveriine önem verdiklerini kaydeden Güzelolu, Diyarbakrda da biliyorsunuz ki gerideki görev süremiz içerisinde her bir ilçe baznda ayr ayr bin 47 mahalle muhtarmzla saysz kere bir araya geldik. Birçounuzla bu meseleleri oturup tezekkür ettik. Amacmz gayemizi hep bir ilan ettik. Millete hizmet etmek asla ve kata zaman ve bata kaynak ve hiçbir imkan artk ziyan etmemek. çünkü biz inanyoruz ki sizler seçilmi arkadalarmz ve millete hizmet eden hepimiz Diyarbakrl vatandalarmz hizmetin en iyisini hak ediyor. Her eyin en güzelini hak ediyor. Bizim iimiz de bu. Millete hizmet etmek. Millete efendilik deil, millete hizmetkar olabilmek ve inallah milletimizin duasn bir Allah raz olsun düüncesini alabilmek. Bundan daha büyük bir onur ve eref olabilir mi diye konutu.

Programda bir konuma yapan Diyarbakr Muhtarlar Dernei Bakan Mehmet Demir, Vali ve Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun muhtarlara maddi ve manevi konularda destek olduunu söyledi. Bakan Demir, Bundan sonra yapacanz hizmetlerden dolay her zaman Diyarbakr muhtarlar olarak yannzda yer alacaz. Sizinle beraber ne gerekiyorsa yapacaz. Sizlerin de en iyi hizmeti bundan sonra Diyarbakr halkna muhtarlarn tüm sorunlarn en ksa sürede çözeceinize inanyoruz eklinde konutu.

Ziyaret, toplu fotoraf çekiminin ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git