Murat Boz Aslı Enver ayrılığında kötü taraf Eser Yenenler

Aslı Enver Murat Boz ayrılığında arada kalan ismin Eser Yenenler olduğu aşikar iken çiftinin 15 gün önce ayrıldığı ortaya çıktı. Günlerdir en çok konuşulan konu olan magazin gündemini adeta sarsan Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı sorusu, Murat Boz'un Eser Yenenler ile kaçamağından sonra ortaya çıktı.

Haberler 09.05.2017 - 13:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Günlerdir en çok konuulan konu olan magazin gündemini adeta sarsan Murat Boz Asl Enver ayrld m sorusu, Murat Bozun Eser Yenenler ile kaçamandan sonra ortaya çkt. Her güntürlü türlü iddialar ortaya atlrken, Murat Boz ile Asl Enverin referandum seçimleri hemen sorasnda ayrld ortaya atld. u sralar gözler Murat Boz ile Asl Enverin açklamalrnda

Eser Yenenlerin villasnda Nihal-Bahar Candan kardelerle elenen Murat Bozla ayrldklar konuulan Asl Enver, Eseri sanal lemde sildi. Eser Yenenlerin villasnda Nihal ve Bahar Candan kardelerle çapknlk gecesine imza atan Murat Bozun sevgilisi Asl Enverden beklenmedik bir hamle hanete uradn düünerek popçuyu terk ettii konuulan Asl Enver, o gecenin faturasn Eser Yenenlere kesti. Güzel oyuncu, Beiktataki villasnda Candan kardeler ve Bozu arlayan Yenenleri sosyal medya hesabndan çkard.

SOSYAL MEDYADAN TEPK

Geçen yaz sevgilisi ve Yenenlerin de aralarnda bulunduu ekiple Bodrumda tatil yapan Enver, tepkisini de bu ekilde göstermi oldu. Enverin aksine Yenenler, Enveri takip etmekten vazgeçmedi. (Akam)

Ana Sayfaya Git