Muş'taki STK'lardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Kentteki 40 STK'yı temsilen basın açıklaması yapan Muş Gençlik Kulüpleri Derneği Başkanı Kök "Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde Erdoğan'ın yıpratılmaya çalışılmasının kime ne fayda getireceğini anlamakta zorlanıyoruz. STK'lar olarak Erdoğan'a ve hükümete yönelik her türlü iftira ve saldırıyı kınıyoruz"

Haberler 01.01.2018 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muta 40 sivil toplum kuruluunun (STK) temsilcileri, ortak basn açklamas yaparak, terörle mücadele çalmalarndan dolay Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana destek mesaj verdi.

Mu Gençlik Kulüpleri Dernei Bakan Muhammed amil Kök, Öretmenevinde bir araya gelen 40 STKnn temsilcileri adna yapt basn açklamasnda, 15 Temmuz 2016daki darbe teebbüsünden itibaren Türkiyenin zor günler geçirdiini söyledi.

FETÖ, PKK ve DEA bata olmak üzere birçok terör örgütüyle mücadele eden Türkiyenin ayn zamanda hem iç siyaset hem de d politikada önemli badirelerden geçtiine dikkati çeken Kök, Bir yandan iç siyasette kirli iftira ve karalamalarla urarken bir yandan da mazlumlara umut olmaya çalan Cumhurbakanmz Erdoan bata olmak üzere ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bozmak isteyen kim varsa onlara saldryorlar. dedi.

ERDOANA DESTEK

Kök, bu süreçte özellikle CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun, Cumhurbakan Erdoan hakkndaki iddialarn kendisine yaktramadklarn belirterek, bu durumu hayretle karladklarn dile getirdi.

Terör örgütlerine kar büyük mücadele veren Erdoan ve hükümetin kirli iftiralara maruz braklmasnn terör örgütlerinden baka kimsenin iine yaramayacan söyleyen Kök, unlar kaydetti:

Ülke olarak zor zamanlar geçirdiimiz u günlerde Erdoann ypratlmaya çallmasnn kime ne fayda getireceini anlamakta zorlanyoruz. STKlar olarak Erdoana ve hükümete yönelik her türlü iftira ve saldry knyoruz.

Ana Sayfaya Git