Naim Süleymanoğlu’dan olay FETÖ açıklaması!

‘’Cep herkülü” olarak bilinen başarılı milli halterci Naim Süleymanoğlu, FETÖ'nün kendisine yönelik yaptığı illegal komployu anlattı.

Haberler 20.08.2016 - 15:39 Son Güncelleme : 20.08.2016 - 15:39

Cep herkülü olarak bilinen başarılı milli halterci Naim Süleymanoğlu, FETÖnün kendisine yönelik yaptığı illegal komployu anlattı.

Naim Süleymanoğlunun SÖZCÜye yaptığı açıklamalar şu şekilde

1990da aranırken, Burdurda yakalanıp İstanbula getiriliyor ve MİTin Beşiktaştaki binasında sorguya çekilmiş. Sorguya çeken de benim akrabam. Halen emekli. Şeker ve tansiyonum var demiş. Sonra Ankaradan gelen bir telefonla bırakılmış. Benim akrabamda birkaç tokat vurmuş. Bu durumu öğrenince, bana karşı olumsuz haberler yaptırmaya başladı.

Benimle temasa gecmeye çalıştılar.Ben hiçbir zaman yanlarında olmadım. MİTteki akrabam da, Sakın bunlarla işin olmasın. Başın ağrır diyerek beni uyardı. çok kişi geldi. Beni de kullanacaklardı. Ancak benden yakınlık göremediler. Beni de hep kötü göstermeye çalıştılar.

Uluslararası Halter Federasyonunun 2000 yılında Atinada yapılan seçiminde yönetim kuruluna seçildim ve Asbaşkan oldum. 4 yıl görev yaptım. 2004 yılında İstanbulda yine seçim yapıldı.130 ülkeden gelen delegelerin bütün masraflarını Gülen cemaati karşıladı. Baskı sonucu beni aday göstermeyip, seçilmemi engellediler.

Beni tanımıyormuş veya sevmiyormuş. Hiç önemli değil. Beni dünya tanıyor. Türkiyeye kazandırdığım madalyalar ortada. Kendisi ne yaptı? Türkiyeye zarar verdi. İsmini bile ağzıma almak istemiyorum. Ben ülkem için çok fedakarlık yaptım. Kendisi ise hep Türkiyeye zarar verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır