Neden kilit vuruldu!

Tıp Fakültesi Hastanesinin "Hasta Yakınları Misafirhanesine" kmilit vurdu. Hasta refekatçıları tepki gösterirken, geceleri park ve hastane koridorlarında yatmak zorunda kalıyor.

Haberler 05.05.2018 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Hastanesine bal Hasta Yaknlar Misafirhanesinin önceden kapanp açlan ve daha sonra tekrar kapanmas hasta yaknlar madur ederken geceleri park ve hastane koridorlarnda kalyorlar.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Bahekimlii tarafndan misafirhanede çalan personellerin hastaneye alnmasnda dolay kapal olduu belirterek, hastan yaknlar ise ehir merkezi uzak olduu için gidemediklerini bundan dolay madur olduklarn söylediler.

BÖLGE LLERNDEN GELENLER

Einin rahatszl nedeniyle Bitlisten Diyarbakra gelen Abdulhalim Güldegür, Eim çok hastayd buraya getirmek zorunda kaldk. lemler uzun süreceinden dolay bir yerde kalmam lazmd. Burada misafirhane var gelip kalmak için baktk ama kapalyd. Akam darda kaldm. Dier misafirhane uzak ve eim durumu iyi olmad için de gidemezdim. Burann acilen açlmas gerekiyor. dedi.

Batman Kurtalan ilçesinde gelen Yusuf Yön kalacak yerlerinin olmad için perian olduklarn ve misafirhanenin acilen açlmasn istedi.

Ramazan Akdemir ise Hastamz var buraya getirdik daha önce burada kalyorduk. Buray kapattlar, kalacak yerimiz yok. Biz ne yapalm nerede kalalm. Kadnlar çocuklaryla beraber kalyor. Burann açlmasn istiyorum baka çaremiz yok. ifadelerini kulland.

MSAFRHANEYE KLT VURULDU

Batmandan gelen Bahri Peltek, Dün akam hastaneye geldik, mecburen darda kaldk. Perian olduk. Burada misafirhane olduunu biliyorduk ama kapalyd. Yaanan durum iyi bir ey deildir böyle bir durumlar hastaneye yakmyor. Daha öncede buraya geldik rahat bir yerdi. Ama kapal olmas bizleri çok üzdü. dedi.

Bingölden gelen Sevgili çölün de Eim gözünden hasta, burada kalacak yerimiz yok. Gidip sokakta bir yerde kalyoruz. Nerede yatalm bunun bir çaresi olmas gerekiyor. Birbirimize yardmc olmalyz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git