Nefesleri kesti!

Merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3'üncü katında oturan ailenin 4 yaşındaki erkek çocuğu, korkuluğu bulunan pencere kenarında oturduğu sırada dengesini kaybetti ve korkuluk demirleri arasında sıkıştı. Annesinin kollarından tuttuğu çocuk için mahalleliler pencere altında yorgan açtı, alt komşu ise pencereye çıkıp kurtarmaya çalıştı.

Haberler 23.10.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 4 yandaki çocuk pencere kenarnda oturduu srada dengesini kaybederek korkuluk demirlerine skt. Annesinin kollarndan tuttuu çocuk için mahalleliler pencere altnda yorgan açt, alt komu ise pencereye çkp kurtarmaya çalt. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yaplan müdahalenin ardndan çocuk kurtarlrken o anlar bir mahalleli tarafndan anbean cep telefonu kamerasyla kaydedildi.

BR ANDA YAANDI

Olay, 19 Ekimde, merkez Balar ilçesi Mevlana Halit Mahallesinde meydana geldi. Apartmann 3üncü katnda oturan ailenin 4 yandaki erkek çocuu, korkuluu bulunan pencere kenarnda oturduu srada dengesini kaybetti ve korkuluk demirleri arasnda skt. çocuunun sktn fark eden anne, koup olunun kollarndan tutarak, yardm istedi.

TFAYE EKPLER YETT

Kadnn sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu srada mahalleli önlem için pencerinin altnda battaniye açarken, kadnn alt komusu ise pencereye çkp, çocuu skt yerden kurtarmaya çalt.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, rayl merdivenle çocuun skt pencere çkt. Ekipler, yaptklar müdahalenin ardndan korkuluk demirleri arasnda skan çocuu kurtarld. O anlar, bir mahalleli tarafndan anbean cep telefonu kamerasyla kaydedildi.

Ana Sayfaya Git