Nusaybin'de bir terörist ikna çalışması sonucu güvenlik güçlerine teslim oldu

İçişleri Bakanlığı "İkna çalışması sonucu Mardin'de bir terörist daha teslim oldu. 1 Ocak’tan bu yana teslim olan terörist sayısı 76’ya yükseldi"

Haberler 10.05.2020 - 23:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl, ikna çalmas sonucu Mardinde bir teröristin daha teslim olduunu, 1 Ocaktan bu yana teslim olan terörist saysnn 76ya yükseldiini bildirdi.

Bakanlktan yaplan açklamaya göre, bölücü terör örgütünden ikna yoluyla teslim olmalar devam ediyor. çileri Bakanl, emniyet ve jandarma unsurlarnn, ailelerin de desteiyle yürüttüü ikna çalmas sonucunda, bölücü terör örgütünde çözülmelerin devam ettii belirtildi.

KNA SONUCU TESLM OLDU

Açklamada unlar kaydedildi: Bu kapsamda bugün, Mardin ve Diyarbakr Emniyet Müdürlüü stihbarat ve Terörle Mücadele ube ekiplerinin ikna çalmalar sonucu, bölücü terör örgütünün krsal yaplanmasna 2014 ylnda katlan, örgütün Suriye uzants içerisinde faaliyet yürüten R.G. isimli örgüt mensubu Mardin Nusaybinde güvenlik güçlerine teslim olmutur. Böylelikle 1 Ocaktan bugüne kadar terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olan terörist says 76ya yükselmitir.

Ana Sayfaya Git