O babaya iş! aileye yardım

Söz haber'in gündeme getirdiği "Üçüz çocukların" babası İhsan Dadar'ın dramına, Kayapınar Belediye Başkanvekili Kılıç sessiz kalmadı. Kılıç Dadır'a iş buldu, çocukların sağlık kontrolundan geçirdi.

Haberler 14.02.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

8 yl sonra üçüz çocuk sahibi olan isiz hsan Dadr ve ailesinin yaad dram Üçüzler yardm bekliyor balyla gündeme getiren Diyarbakr Söz Gazetesinin haberi, yank buldu. Dadr ailesinin çaresizliine Kayapnar Belediye Bakanvekili Kaymakam Mustafa Klç, sessiz kalmad.

ALENN SORUNLARINI DNLED

Klçn talimat üzerine harekete geçen Belediye Ekipleri, evlendikten 8 yl sonra üçüz çocuk sahibi olan hsan Dadr ile ailesini ziyaret etti. Ailenin sorunlarn dinleyen ekipler, üçüz çocuklarla yakndan ilgilendi. çocuklardan ikisinin kalp rahatszl bulunduunun örenilmesi üzerine Klçn talimatyla kalp hastas 2 çocuk Diyarbakr çocuk ve Kadn Doum Hastalklar Hastanesine götürülerek, salk kontrolünden geçirildi.

BABAYA BULUNDU

Kayapnar Belediyesi yetkilileri, üçüzlere her türlü maddi ve manevi destekleri vereceklerini ifade ederek, Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klçn talimatlar dorultusunda Dadr ailesini ziyaret ederek, sorun ve skntlarn yakndan duymak istedik. Kayapnar Belediyesi olarak, üçüzlerimize maddi olarak sahip çkacaz. lk olarak rahatsz olduunu örendiimiz iki çocuumuzu tedavilerini yaptrmak için hastaneye yönlendireceiz. Ardndan da ailemizin ekonomik durumunu iyiletirmek için gerekli yardmlar yapacaz. eklinde konutu.

Öte yandan Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klçn talimatyla, isiz olan hsan Dadrn Belediyede ie alnd örenildi

SÖZ HABERE TEEKKÜR

Baba hsan Dadr Diyarbakr Söz gazetesine teekkür ederek unlar söyledi; Allah raz olsun Söz Gazetesinden derdimize dermen oldular sesimize ses verdiler benim sesimi duyurdular onlarn sayesinde Sayn Mustafa Klç bakanmzla görütürdüler çocuklarma gelecek oldular. nallah her ey bundan sonra çok güzel olacak bakan beyden de Allah raz olsun çocuklarmn tedavisi ile ilgilenecekler, ondan sonra bana i imkn saladlar. Allah raz olsun ondan inallah onun sayesinde çocuklarmn iyi bir gelecei olur bu hastalktan da kurtulurlar çünkü ikisinin kalbi delikti bugün çocuklarm da doktora götürüp tedavileri balatlacak Allah hepsinden hepinizden raz olsun

Ana Sayfaya Git