O iddiaları yalanladı

İsveç'te tedavisi yapılmaması nedeniyle ambulans uçakla Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken’in ağabeyi Fevzi Gülüşken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın akrabaları olduğu iddiasını yalanlayarak, "Hiçbir akrabalığımız yoktur kendisi ile kimliğimizi gösterebiliriz. Biz Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesindeniz, başka bir yerden değiliz, ne Konyalıyız ne İstanbulluyuz ne de başka bir memleketteniz. Söylenenlerin hepsi yalan" dedi.

Haberler 30.04.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sveçte yaayan Samira Gülüken, geçtiimiz günlerde sosyal medya üzerinden kronik kalp hastas olan babas Emrullah Gülükene korona virüs tehisi konduunu duyurarak Türkiyeden yardm istedi. sveç hastanelerinde babasnn testinin pozitif çktn söyleyip tekrardan eve getirdiklerini belirterek Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden yardm isteyen Samirann sesini Salk Bakan Fahrettin Koca duydu. Bakann talimat üzerine Gülüken ve 3 çocuu ambulans uçakla Türkiyeye getirildi. Ankaraya gelen uçan ardndan Gülüken, tedavi edilecei hastaneye nakledildi. Olayn ardndan sosyal medya üzerinde Gülükenin Salk Bakan Fahrettin Kocann akrabalar olduu için ambulans uçakla Türkiyeye getirildii iddia edildi. Bu iddiay, Emrullah Gülükenin aabeyi yalanlad.

ALLAH DEVLETMZE, HÜKÜMETMZE, BAYRAIMIZA ZEVAL VERMESN

Kardeinin durumu ile ilgili konuan Fevzi Gülüken, hastal süresince kendisi ile her gün görütüklerini söyledi. Fevzi Gülüken, 14 günü geçti bu hastalkla mücadele ediyor. çocuu korona virüs olduktan sonra kendisi virüsü kapt. sveç hastanelerine kaldrdlar, kontrol ettiler. Bu hastalk çknca 2 saat sonra kzn aramlar gelin babanz eve götürün demiler. çocuklar beni aradlar ve ne yapmalar gerektiini sordular. Biz de konsolosluu aramalarn söyledik. Bundan sonra kz bir konuma yapt sosyal medyada. Ardndan Allah raz olsun Cumhurbakanmzdan, Salk Bakanmzdan ve salk personellerinden. Bu hizmeti yaptklar için hepsinden Allah raz olsun. Devletimize, hükümetimize, bayramza Allah zeval vermesin diye konutu.

SALIK BAKANI LE HçBR AKRABALIIMIZ YOK

Salk Bakan Fahrettin Koca ile hiçbir akrabalklarnn olmadn kaydeden Fevzi Gülüken, Balk Bakan Fahrettin Koca ile hiçbir akrabalmz yoktur. cap ederse kimliimizi gösterebiliriz. Biz Batmann Gercü ilçesine bal Kayapnar Mahallesindeniz. Baka bir yerden deiliz, ne Konyalyz ne stanbulluyuz ne de baka bir memleketteniz, biz buralyz. Söylenenlerin hepsi yalan. Bütün Avrupa ve Asyay gezdim, bizim Türkiye gibi ülke, hükümetimiz gibi bir hükümet yok. Dünya yaratldndan imdiye kadar bizim ülkemize Recep Tayyip Erdoan gibi kimse gelmedi ve gelmeyecek. Allah raz olsun, Allah bamzdan eksik etmesin. Devletimize, Salk Bakanlna yaptklar her ey için çok teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git