O kızlar bu kez gazetecilere saldırdı

BATMAN'da önceki gün, arkalarından konuştuğu iddiasıyla iş yerini basıp, kız arkadaşları İ.D.'yi döven ve bunu cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan 3 genç kız, adliyeye sevk edildi. Kızlar, adliyeye girişlerinde görüntü almaya çalışan gazetecilere de saldırdı.

Haberler 26.05.2018 - 13:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Batmanda arkalarndan konutuklarn ileri sürdükleri kz arkadalarnn i yerini basarak adeta terör estirip görüntüleri de sosyal medyadan paylatktan sonra gözaltna alnan 3 genç kz, emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. Kzlar, adliyeye girilerinde görüntü almaya çalan gazetecilere saldrarak hakaret etti.

Batmanda 3 genç kz, arkalarndan konutuklarn ileri sürdükleri kz arkadalarnn i yerini basarak terör estirdi. Kz arkadalarn döven, tehdit ve küfredip, kyafetlerini çkarmaya çalp, özür diletmeye zorlayan saldrganlar, o anlar da kameraya kaydedip, sosyal medya hesaplarnda paylat. hlas Haber Ajansnn (HA) söz konusu olay gündeme getirmesinin ardndan Batman Emniyet Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri harekete geçti. yeri baslan .D.ye ulaan özel ekip, ifadesini ald. .D., ifadesinde, kzlardan ikayetçi olduunu belirterek, isim bilgilerini paylat. Bunun üzerine saldrgan kzlarn yakalanmas için çalma balatld. Kzlardan ikisi telefonla aranp, emniyete çarlrken, dieri de evinde gözaltna alnd. R.Y, E.K. ve H.Ö. isimli kzlar, emniyette tamamlanan ifade ilemlerinin ardndan bugün adliyeye getirildi. Kzlar, adliye giriinde görüntü almaya çalan gazetecilere saldrarak hakaretler savurdu. Kameralara konuan kzlardan E.K. basna yansyan haberlerin yalan olduunu savundu.

PMAN DELM DEMT

E.K. dün hlas Haber Ajans (HA) muhabirine, telefonla yapt açklamada, .D.yi görüntülere ramen sadece kendisinin dövdüünü savunarak, Sadece arkamdan konumam, mesajlar duruyor halen. Yaptklarmdan piman deilim. Yine yakalasam yine yaparm. Ben her türlü rahat bir insanm. 40 yl ceza alacam bilsem benim hakkmda bunlar söyleyeni affetmem. Ben her türlü haklym dedi.

Darp edilen .D. ise, ofisini basan kzlarn eski arkadalar olduunu belirterek, Onlarn arkasndan konutuumu iddia ettikleri için ofisimi bastlar. Daha önce onlar burada arlamtm. Seni satarz, öyle yaparz, böyle yaparz diye tehdit ettiler. Sen bizim arkamzdan konuamazsn dediler. Sorun aslnda benim bunlarn arkalarndan konutuum iddias. Güya ben, bunlar erkeklerle birlikte oluyorlar, konuuyorlar demiim iddialarnda bulundu.

KS TUTUKLANDI

Kzlardan, görüntüleri çektii belirlenen H.Ö. savclk ifadesinin ardndan adli kontrol artyla serbest brakld. 1. Sulh Ceza Hakimliine çkarlan R.Y. ve E.K. ise tutuklanarak, Batman M Tipi kapal Cezaevine gönderildi. R.Y. ve E.K.nin ifadelerinde, Pimanz, bir anlk sinirle bu olay yaptk dedikleri örenildi.

Ana Sayfaya Git