O katil ve eşi böyle görüntülendi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde dehşet saçan, 23 kurşunla 4 kişiyi öldüren şüpheli Volkan Bayar ile araştırma görevlisi eski eşi Saadet Aylin Bayar sağlık raporu için hastaneye getirildi.

Haberler 07.04.2018 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Eskiehir Osmangazi Üniversitesi Eitim Fakültesinde 4 kiiyi öldüren öretim görevlisi Volkan Bayar ile aratrma görevlisi eski ei Saadet Aylin Bayar salk kontrolünün ardndan adliyeye sevk edildi.

Eskiehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Eitim Fakültesindeki silahl saldrda; Dekan Yardmcs Mikail Yalçn, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu ve öretim görevlileri Serdar çalak ile Yasir Armaan öldüren Volkan Bayarn yan sra olay sonras gözaltna alnan ei Saadet Aylin Bayar, Eskiehir l Emniyet Müdürlüündeki ilemlerinin ardndan Eskisehir Devlet Hastanesine getirildi. Burada salk kontrolünden geçirilen Volkan ve Saadet Bayar, adliyeye sevk edildi.

1 YIL ÖNCE BOANMILAR

Volkan Bayar ile Saadet Aylin Bayarn üç yl önce ayr yaamaya balad, bir yl önce de boand belirtildi. Saadet Aylin Bayarn eski einin soyadn kulland ifade edildi.

Volkan Bayarn üniversitedeki çok sayda kii hakknda FETÖcü suçlamasnda bulunduu ortaya çkmt. Eski Tokat Gaziosmanpaa Üniversitesi Eitim Fakültesi Dekan Prof. Dr. Mustafa Balolu, Bu ahsn eski dekanlk görevini yaptm. Bu kii FETÖden atlm biri deil. Yüzlerce kiiyi FETÖcü diye ikyet etmi biri. 200ün üzerinde kiiyi ikyet etti. Abart deil bu rakam. ikyet ettii kiilerin çouna ilem yaplmad. çou beraat etti. Onunla ilgili süren birçok soruturma var. Benimle ilgili de 2 dava var demiti.

Ana Sayfaya Git