Ödüller dağıtıldı

Sille Sanat Sarayı Topluluğu ile Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından ortak düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Haberler 14.11.2016 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersin Fotoraf Dernei, Gaziantep pekyolu Fotoraf Sanat Dernei, Kbrs Fotoraf Sanat Dernei, Afyon Fotoraf Dernei, Ankara Fotoraf Dernei, Siverek Fotoraf Sanat Dernei üyelerinin katlmyla yaplan yarmada dereceye girenler belli oldu.

Yarmann ödül töreni Siverek ilçesindeki tarihi Cnckl Hamamnda yapld.

Birincinin Nee Ar, ikincinin Sevim Eser ve üçüncünün Özlem Gün Bingöl olduu yarmada, baz fotoraflar tören alannda katlmclarn beenisine sunuldu.

ÖDÜLLER DAITILDI

SVSAD Bakan Mustafa Gülpnar, yarmaya 124 fotorafçnn katlmasndan duyduu memnuniyeti belirtti.

Organizasyonun düzenlenmesine katk sunanlara teekkür eden Gülpnar, SVSAD üyeleri olarak fotoraf çekerken sosyal açdan kendini tatmin eden insanlar deiliz. Biz bu sanat gençlere naketmek istiyoruz ve bunu inann siz olmadan yapamayz. Öyle büyük bir potansiyeli var ki memleketin 74 bin örencisi var bunlarn arasnda sadece sanatla deil ayn zamanda sporla milli takma bir çok sporcu çkacak, dünya vatanda olacak fotorafçlar da çkacaktr. dedi.

Sille Sanat Saray Topluluu Kurucusu Reha Bilir de amaçlarnn yarma araclyla dostluk balarn pekitirmek olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git