Oğlunu öldüren gelininden şikayetçi olmadı

Kendisini döven eşi Osman Efeoğulları’nı (58) bıçaklayarak öldüren Öznur Gülten Efeoğulları’nın (54) kayınpederi Ziya Efeoğulları (86), yıllarca oğlundan eziyet çektiği gerekçesiyle gelininden şikayetçi olmadı.

Haberler 23.10.2021 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendisini döven ei Osman Efeoullarn (58) bçaklayarak öldüren Öznur Gülten Efeoullarnn (54) kaynpederi Ziya Efeoullar (86), yllarca olundan eziyet çektii gerekçesiyle gelininden ikayetçi olmad.

Olay, 20 Ekim akam Adanann Kozan ilçesi Tufanpaa Mahallesinde meydana geldi. Evde içki içen Osman Efeoullar ile ei Öznur Gülten Efeoullar arasnda çkan tartma kavgaya dönütü. Kavga srasnda Osman Efeoullar, eini dövüp bçakla saldrmaya çalt. Bu srada einin yere düürdüü bça alan Öznur Gülten Efeoullar, Üzerime gelme dedi. Arbede devam edince Öznur Gülten Efeoullar, eini 5 yerinden bçaklad. Komularnn ihbar üzerine eve polis ve salk ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldrlp ameliyata alnan Osman Efeoullar, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Öznur Gülten Efeoullar ise polis tarafndan gözaltna alnd.

O ÖLMESEYD BEN ÖLECEKTM

Osman Efeoullarnn cenazesi, Adana Adli Tp Kurumundaki otopsinin ardndan yaknlarnca teslim alnd. Öznur Gülten Efeoullar ise sorgusunun ardndan adliyeye sevk edildi. Efeoullarnn ifadesinde, Eim olay günü eve alkollü geldi. Yemek yedik. Bu srada içki içmeye devam etti. Yemekten sonra balkona gidip yüksek seste müzik dinlemeye, ark söylemeye balad. Apartman dairesinde olduumuz için, komularn rahatsz olmamas adna müziin sesini ksmasn istedim. Sinirlenerek masay devirdi. Gürültü böyle yaparm dedi. Beni darbettikten sonra bçakla saldrd. Arbede srasnda bçak yere düünce bça ben yerden alp savurmaya baladm. Daha sonra eim yüzüstü yerde yatarken çocuklarm aradm. Öldürme kastm olsayd çocuklarm gelmeden öldürürdüm. Sonrasnda salk ve polis ekipleri geldi. Emniyete gittiimde eimin vefat ettiini örendim. Eer o ölmeseydi ben ölecektim. Yllarca tartmalar, kavgalar yayorduk dedii belirtildi. Efeoullar çkarld mahkemece tutukland.

GELNME EZYET EDYORDU

Osman Efeoullarnn emniyette ifadesine bavurulan babas Ziya Efeoullar ise yaananlardan üzüntü duyduunu ancak gelininden ikayetçi olmadn söyledi. Ziya Efeoullar, ifadesinde, Olum alkol ve kumar bamlsdr. Gece hayat vardr. Bizler ve gelinimin ailesi, evlilikleri sürsün de kendisini düzeltsin diye telkinde bulunduk. Ben kalp hastasym. 6- 7 sene önce adresini bilmediim yeni eve tanmlard. Burada da kavga ettiklerini ve gelinimi dövdüünü biliyorum. Bugün ikametimde olduum esnada olumla gelinimin yine kavga ettiini ve kavgadan dolay bçaklama olduunu duydum. Olum Osmann bu olaydan dolay öldüünü daha sonra örendim. Bir baba olarak bu yata evlat acsn yaadm ancak olum Osmana defalarca yapm olduu ilerin yanl olduunu söylememe ramen gelinim Öznura eziyet etmeye devam etti. Torunlarm okuyup i sahibi olmutur. Bu da gelinim sayesinde olmutur. Böyle olmasayd iyiydi ancak olmu, yapacak bir ey yok. Bundan dolay kimseden ikayetim yoktur dedi.

Ana Sayfaya Git