Oğlunu terörden kurtarmıştı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, dağa kaçırılan oğluna, HDP İl Başkanlığı önünde yaptığı eylemle kavuşan anne Hacire Akar ile görüştü.

Haberler 27.08.2019 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DiyarbakrValisi ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, daa kaçrlan oluna, HDP l Bakanl önünde yapt eylemle kavuan anne Hacire Akar ile görütü.

Valilikten yaplan açklamaya göre, Güzelolu ve ei Aye Güzelolu, Diyarbakrda daa kaçrlan oluna, HDP l Bakanl önünde yapt eylemle kavuan anne Hacire Akar ile Polisevinde görütü.

Ziyarette, Güzelolu ve ei, Akar ile sohbet ederek sorunlarn dinledi.

Hain terör örgütünün genç, çocuk, kadn ayrm yapmadan masumlar hedef aldn belirten Güzelolu, bir annenin yürekleri dalayan feryadna hep birlikte ahit olduklarn söyledi.

Hacire Akarn terör örgütünün kaçrd çocuuna kavutuunu ve acsnn son bulduunu anlatan Güzelolu, hem Valilik hem de Büyükehir Belediyesinin imkanlarn kullanarak bu çocuklara sahip çkacaklarn bildirdi.

Güzelolu, unlar kaydetti:

Hiçbir annenin çocuunun terör örgütünce kaçrlmasna frsat vermeyeceiz. Gereken tedbirleri alyoruz. Üzerimize tüm düen sorumluluklar yerine getirerek çocuklarmzn terör örgütünce kaçrlmasn engelleyeceiz. Hacire annemiz ile duygu dolu yaptmz sohbette, tüm ihtiyaçlarnn karlanacan belirttik. Güçlü devletimiz, her zaman vatandann yanndadr. Biz masum çocuklarmz, gençlerimizi koruyacaz. Onlarn terör örgütünün hain emellerine alet olmasna frsat vermeyeceiz. Annelerin gözya akmasn diye mücadelemiz sürecek.

Ana Sayfaya Git