OHAL bitti, sakal gitti

OHAL'in ilanını, sakal bırakarak 2 yıl boyunca protesto eden eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, sürecin sona ermesi üzerine sakallarını kestirdi.

Haberler 20.07.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMMdeki berber salonuna beraberinde CHP Grup Bakanvekili Özgür Özel ve baz milletvekilleriyle gelen Atc, burada gazetecilere açklamalarda bulundu.

Atc, FETÖnün 15 Temmuz 2016daki hain darbe giriiminin ardndan 20 Temmuzda OHAL ilan edildiini anmsatarak, OHALe gerek bulunmadn, devletin güçlü olduunu, teröristlerle hukuk içinde kalarak OHAL ilan edilmeden de mücadele edileceini söylediklerini anmsatt.

Atc, AK Parti Hükümetinin, darbe giriimini frsata çevirerek, OHAL ile ilgili olmayan, anayasaya aykr bir çok düzenleme yaptn savundu. Sakalmn her teliyle, her gün mücadele ettim

Atc, Ben de o günden bugüne kadar OHAL uygulamasyla sakalmn her teliyle, her gün mücadele ettim, bugüne kadar geldik. OHAL uygulamasn protesto etmek amacyla uzattm sakalm, her gün, her yerde konu oldu. Bir noktada amacna ulat ve Türkiye, her gün OHALi hatrlad, OHALin kötülüklerini bir kez daha anmsam oldu. diye konutu.

Konumasnn ardndan Atc, berber salonuna geçerek, 2 yl boyunca uzatt sakaln kestirdi.

Ana Sayfaya Git