Okula spor tesisi!

Belediye'nin sosyal belediyecilik kapsamında Bismil Mehmetçik Ortaokuluna yaptırdığı "Spor Tesisinin" açılışı çoşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Haberler 29.04.2017 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mehmetçik ortaokulunda Bismil Belediyesi tarafndan yaptrlan Spor tesisinin açl yapld.

Açl törenine, Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç, lçe Emniyet müdürü Hakk Öztürk, lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Meclis üyesi Mahmut Vural, kurum müdürleri, öretmen ve örenciler katld.

OKULA SPOR TESS

Gülenç Yaplan bu tesisi iyi bir ekilde kullanmak faydal ekilde kullanmak sizlere kalm, gerçekten bir okulun bünyesinde bu kadar güzel bir hal sahann olmu olmas büyük bir imkan, bunun kymetini deerini bilmemiz lazm. Buna uygun olarak hepimiz kendi malmz mülkümüz gibi korumamz lazm. Burada bizlerin görevi sizlere iyi imkanlar sunmak, iyi artlarda spor yapmanz sosyal faaliyetler yapmanz salamak, neticede bu da bir imkandr. nallah hiçbir sakatlk sknt olmadan centilmence örencilerimiz burada vakitlerini geçirecekler. Tabi ki eitim öretimde sporda lazm, kütüphane de lazm sosyal faaliyetlerde lazm, derslerinizle ilgilide dengeyi kuraraktan her eyin bir yeri vardr. Bu dengeyi kuraraktan derslerinizdeki baarlarla emin admlarla yürürsünüz. Hepinize çalmalarnzda baarlar dilerim tesisimizde hayrl uurlu olsun dedi.

Okul müdürü tarafndan Bakan Gülençe plaket takdim edildi. Gülenç tören sonras, örencilerle hatra fotoraf çekti.

Ana Sayfaya Git