Olacak şey mi?

DİYARBAKIR'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 2008 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan, halen bölgenin en büyük Yanık Tedavi Merkezi konumunda bulunan merkezin 8 aydan bu yana ödünç cihaz ile hizmet verdiği ortaya çıktı.

Haberler 03.07.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2012 ylnda Tp Fakültesinde 33 milyon liraya oluturulan 136 yatakl Acil Travmatoloji Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye devam eden Yank Tedavi merkezinin deri naklinde kullanlan Greft adl cihaznn 8 aydr arzal olduu ve bu nedenle üniversitenin, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinden 1er haftalna ödünç ald cihaz ile hizmet verdii belirtildi.

ÖDÜNç CHAZLA HZMET

Merkezde tedavi görüp iyileme için deri nakli için cihaz bekleyen hastalarn madur olduu ve dier hastaneden ödünç alnan cihaz bekledii belirtilirken, 8 aydr süren bu skntnn bir türlü alamad kaydedildi.

Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Eitim ve Aratrma Hastanesi yetkilileri, yeni cihaz alnmas sürecinin uzamasnn bürokratik engeller ve medikal firmalarn fiyat tutarszlndan kaynaklandn söyledi.

Ana Sayfaya Git