Ölü bulundu

Tunceli'de hayvanlarını meraya götüren kadın ölü bulundu

Haberler 18.05.2019 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelinin Hozat ilçesinde hayvanlarn meraya götüren Sakine Ouz (57), çenesinde ve gösünde krklar, ensesinde kesik, alnnda ise delik açlm halde ölü bulundu.

Geçimli köyünde oturan 3 çocuk annesi Sakine Ouz, dün öle saatlerinde ahrda hayvanlarn çkarp, meraya otlatmaya götürdü. Saat 15.00 sralarnda Ouzun hayvanlarn otlatt bölgede geçen bir köylü hayvanlarn banda kimsenin olmadn ve yerde hareketsiz yatan kadn fark etti. hbarla bölgeye salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen salk görevlilerince yerde hareketsiz yatan kadnn Sakine Ouz olduu ve yaamn yitirdiini tespit edildi.

MERADAN DÖNEMED

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerince bölgede yaplan incelemenin ardndan Ouzun cenazesi, Hozat Entegre Hastanesine getirildi. Burada Ouza yaplan ön otopside, çenesinde ve gösünde krklar, alnnda delik açld, ensesinde ise kesik tespit edilmesiyle ölümünün üpheli olduu belirlendi. Hozat Cumhuriyet Basavclnn talimatyla Ouzun cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tp Kurumuna götürüldü. Kadnn ölümüyle ilgili balatlan soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git