Ölüme ramak kala!

Tarihi Surlardan kendini aşağı bırakıp intihar etmek isteyen genç, ölüme ramak kala polis tarafından işte böyle yakalanarak kurtarıldı.

Haberler 23.05.2019 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi surlara çkan C.P. adl genç kz, intihar etmek üzere Surdan kendini aa brakaca anda, bir polis tarafndan yakalanarak kurtarld. Ölüme ramak kala kurtarlan C.Pnn yürekleri aza getiren intihar giriimi, kameralara böyle yansd.

NTHARA KALKITI

Alnan bilgiye göre olay, önceki gün öle saatlerinde Merkez Sur ilçesindeki tarihi Surlarda meydana geldi. Surlara çkan, C.P. adl genç kz, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolay, intihar etmek için kendisini aa atlayacan söyledi. Gerek olay esnasnda Surlarn üzerinde olan ve gerekse Sur dibinde turistik gezide bulunan vatandalarn ikna çabalar yetersiz kald.

POLS VE SALIK EKPLER

Bu esnada, vatandalar olayla ilgili olarak l Emniyet Müdürlüü ve Salk ve tfaiye Müdürlüüne ihbarda bulunarak, yardm edilmesi istenildi. Ksa sürede olay yerine gelen Emniyet Müdürlüü Asayi ube ekipleri, intihar etmek üzere olan genç kz ikna etmeye çalt.

K SAAT SÜREN URA

Yaklak 2 saat süren ikna çabalarna ramen intihar giriiminden vazgeçmeyen C.P. adl genç kz, surlardan atlamaya hazarland anda bir polis tarafndan, ani bir hamle yaplarak kolundun tutup geri çekti. Ölüme ramak kala kurtarlarak Surlardan indirilen C.P., olay yerinde bulunan Salk ekipleri tarafndan ambulansla, Selahaddin Eyyubi Devlet hastanesine götürüldü.

ÖLÜME RAMAK KALA

C.Pnin iki saat süren ikna çabalar ve atlamaya kalkaca ölüme ramak kala an, olay takip eden çevredeki vatandalardan biri o anlar ite böyle, görüntüledi. Genç kzn, psikolojik yönde tedavi altna alnd örenilirken, olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git