Önce dolandırdılar sonra eğlendiler

Adana merkezli 10 ilde, vatandaşları telefonla dolandırdığı öne sürülen suç örgütü üyelerinin dolandırdıkları kişilerden aldıkları paralarla eğlendikleri ortaya çıktı.

Haberler 08.03.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adana merkezli 10 ilde, vatandalar telefonla dolandrd öne sürülen suç örgütü üyelerinin dolandrdklar kiilerden aldklar paralarla elendikleri anlar görüntülere yansd.

Adana Emniyet Müdürlüü Yankesicilik ve Dolandrclk ubesi ekipleri, telefonla dolandrclk yapan suç örgütüne yönelik 21 ubatta düzenledii operasyonda yakalanan üphelilerin cep telefonlarn incelemeye ald.

Yaplan çalmalarda örgüt lideri olduu belirtilen Cuma Ann cep telefonunda örgüt üyelerinin dolandrdklar kiilerden aldklar paralarla elendikleri ann görüntüleri ortaya çkt.

Görüntülerde bir arazide yemek yiyen örgüt üyelerinden bazlarnn alkol alarak müzik eliinde elendikleri görülüyor. Görüntüyü çeken bir kiinin elenceye katlanlarn isimlerini tek tek söyledii ve daha sonra kontörcü diye seslendii duyuluyor. Birbirlerine dolandrclkla ilgili sorular yönelten üphelilerden birinin de Arkadalar çok dürüst. Özellikle Cuma bey çok dürüst. dedii görülüyor.

DYARBAKIR BALANTILI

Adana Emniyet Müdürlüü Yankesicilik ve Dolandrclk ubesi ekipleri, yaklak 2 ay süren teknik takip sonucu, 21 ubatta Adana, anlurfa, Adyaman, Denizli, Diyarbakr, Gaziantep, stanbul, zmir, Kocaeli ve Mersinde 100 ayr adrese özel harekat ekiplerinin de desteiyle e zamanl operasyon düzenleyerek 50 üpheliyi gözaltna almt.

üphelilerden 12si savcln talimatyla emniyetteki sorgularnn ardndan serbest braklm, adliyeye sevk edilen zanllardan 4ü savclkça, 14ü adli kontrol artyla, biri ev hapsi cezasyla serbest braklm, 19u ise tutuklanmt.

Ana Sayfaya Git