Önce sandık sonra nikah

Başakşehir'de dünya evine girecek çift, düğün salonundan önce sandık başına giderek oy kullandı.

Haberler 24.06.2019 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baakehirde, dünya evine girecek çift, düün salonundan önce yenilenen stanbul Büyükehir Belediye Bakanl seçimi için sandk bana geldi.

Akam saatlerinde nikah masasna oturacak damat Mustafa Ermi ile gelin Aye Zeynep ncekaya, yenilenen seçimde oy vermek için Baakehir Akif nan Anadolu mam Hatip Lisesine gelerek 1131 numaral sandkta oy kulland.

Aye Zeynep ncekaya, böyle bir günde oy kullanmann deiik bir duygu olduunu söyledi.

Gelinlikle oy kullanmak çok deiik bir duygu

Düün töreni öncesinde vatandalk görevini yerine getirmek için oy kullanmaya geldiini ifade ncekaya, unlar söyledi:

Düün tarihimizi yaklak 7 ay önce belirlemitik. Seçime denk gelmesi bizim için de enteresan oldu. Gelinlikle oy kullanmak çok deiik bir duygu. Oy kullandm okulda ilgi oda olduk, o da deiik bir deneyim oldu bizim için. stanbul için her eyin hayrls olsun. Oyumuzu kullanp nikaha gideceiz. Seçim yasaklar kalktktan sonra düün elencemiz olacak.

Damat Mustafa Ermi de nikaha gitmeden önce oy kullanmann kendileri için mutluluk verici olduunu belirterek, sorumlu bir vatanda olarak sandk bana geldiklerini, herkesin de vatandalk görevini yerine getirmesi gerektiini kaydetti.

Ermi, En mutlu günümüz. Ayrca görevimizi yerine getirip oyumuzu kullanmay ihmal etmediimiz için de ayrca mutluyuz. imdi oyumuzu kullandk, buradan nikah salonuna gideceiz akam da düün elencemiz olacak. Düünümüz de seçim de hayrl olsun. diye konutu.

Genç çift, oy kullanmaya gelen vatandalarn da ilgi oda oldu.

Ana Sayfaya Git